HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Έχει αναπτύξει σχέσεις με έναν εγκληματία – Ήταν πρώην οικονόμος της

Η Britney Spears έχει έρθει κοντά με ένα πρώην μέλος του προσωπικού της που φέρεται να έχει εγκληματικό παρελθόν, σύμφωνα με το Page Six.

Η ποπ σταρ, η οποία βρίσκεται στη μέση του διαζυγίου της με τον Σαμ Ασγκάρι , περνάει χρόνο από τον χωρισμό της με έναν άντρα που λέγεται ότι είναι ο Paul Richard Soliz.

Μια πηγή λέει  ότι ο 37χρονος άνδρας φέρεται να προσλήφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο για να δουλέψει για την Britney Spears,  στο ρόλο της οικονόμου για να «καθαρίζει τουαλέτες, να σκουπίζει δάπεδα και να μαζεύει σκουπίδια».

Ωστόσο, η πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει γνώση της κατάστασης, λέει ότι τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει στενό δεσμό με τον πρώην εργαζόμενό της και προσθέτει: «Ανησυχώ».Britney Spears.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι ο Soliz προσλήφθηκε χωρίς έλεγχο ιστορικού, κάτι που θα αποκάλυπτε ένα εκτεταμένο εγκληματικό παρελθόν.

Η Page Six διεξήγαγε μια έρευνα με το όνομα του Soliz, η οποία έδειξε ότι έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά παραπτώματα, ακόμη και για κακούργημα.

Οι κατηγορίες εις βάρος του 37χρονου άνδρα

Τον Απρίλιο του 2014, καταδικάστηκε για μία κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης.

Κατηγορήθηκε επίσης για απειλή παιδιών, η οποία αποσύρθηκε λόγω διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Το 2016, ο Soliz καταδικάστηκε για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ μια ξεχωριστή κατηγορία για οδήγηση με αναστολή άδειας απορρίφθηκε λόγω διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τα αρχεία που ελήφθησαν επίσης.

Η πιο πρόσφατη σύγκρουση του φερόμενου ως υπαλλήλου με τον νόμο, έλαβε χώρα μόλις πέρυσι, όταν, σύμφωνα με πηγές, εργαζόταν ήδη για την Spears.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Soliz καταδικάστηκε για κακούργημα οπλοκατοχής τον Δεκέμβριο του 2022.

Πηγές λένε επίσης  ότι παρόλο που ο Soliz απολύθηκε, η πριγκίπισσα της ποπ έχει επιλέξει ακόμα να περνά χρόνο με τον πρώην απατεώνα και δεν προσπαθεί να κρύψει τη νέα φιλία τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Amber Heard: Aπενεργοποιήθηκε ξαφνικά ο λογαριασμός της στο Twitter!

HerNewskl

Kendall Jenner: Την “τρόλαραν” επειδή έμαθε να κρατάει μια ομπρέλα μόνη της

HerNews ka

Kylie Jenner: “Κοιτούσα την κόρη μου και ένιωθα ότι ήμουν σε ταινία τρόμου”

HerNewskl