HerNews.gr
Διεθνή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αβέβαιο το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Σε λίγες εβδομάδες, θα δικαιούται τριετή επέκταση αξίας περίπου 173 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν σκοπεύει να υπογράψει ακόμη. Όπως είπε στους New York Times : «Το πραγματικό ερώτημα δεν θα είναι φέτος – αριθμητικά, δεν έχει νόημα. Αλλά το επόμενο έτος, το επόμενο καλοκαίρι θα ήταν πιο λογικό και για τα δύο μέρη. Ακόμα και τότε, δεν ξέρω», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει το ρεκόρ για αυτό το θέμα, η πιθανότητα να φύγει από τους Μπακς δεν μπορεί να αγνοηθεί.

«Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και [να μην] κερδίσω άλλο πρωτάθλημα», είπε στους New York Times.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήμουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους όπως εγώ. Και αν δεν το νιώθω αυτό, δεν υπογράφω», είπε μιλώντας στους New York Times.

Εξήγησε την προσέγγισή του που συνδέεται με την κατάκτηση τίτλων πρωταθλήματος: «Δεν θα υπάρξουν ποτέ σκληρά συναισθήματα με τους Μιλγουόκι Μπακς . Πιστεύω ότι είχαμε 10 απίστευτα χρόνια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έδωσα τα πάντα για την πόλη του Μιλγουόκι. Τα πάντα. Κάθε βράδυ, ακόμα κι όταν πληγώνομαι. Είμαι Μιλγουόκι Μπακ.

«Αιμορραγώ πράσινο», αποκάλυψε. “Το ξέρω αυτό. Αυτή είναι η ομάδα μου και θα είναι για πάντα η ομάδα μου. Δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που ήταν εκεί για μένα και μου επέτρεψαν να γίνω σπουδαίος και να δείξω ποιος είμαι στον κόσμο και μου έδωσαν την πλατφόρμα. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε άλλο ένα».

Η αυξανόμενη εστίαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις επιχειρήσεις

Οι New York Times αναφέρουν ότι ο Αντετοκούνμπο κοιτάζει πέρα ​​από το μπάσκετ και έχει αυξημένη εστίαση σε επιχειρηματικές επενδύσεις με τα αδέρφια του.

«Από το 2020 έως το 2023, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω κάνει ένα μεγάλο άλμα στο γήπεδο μπάσκετ, αλλά νομίζω ότι έχω κάνει 10Χ άλμα από το γήπεδο», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Αιματοχυσία σε Walmart των ΗΠΑ: Διευθυντής πυροβολούσε υπαλλήλους – Έως και 10 οι νεκροί

Her News

ΗΠΑ: 28χρονη τρανς πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο

Her News