HerNews.gr
Μόδα

Salma Hayek: Με ολόσωμο μαγιό απολαμβάνει τον πρωινό καφέ της

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να ντύνονται μετά βίας πριν από το πρώτο τους φλιτζάνι καφέ, αυτό δεν ισχύει για την Salma Hayek. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, η 56χρονη ηθοποιός μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια φωτογραφία από το πρωινό της με τους 26 εκατομμύρια followers της. «Σε ποιον αρέσει ο καφές;» έγραψε στη λεζάντα.

Ναι, η Χάγιεκ φαινόταν να απολαμβάνει ένα φλιτζάνι καφέ με φόντο ένα πολύ ηλιόλουστο σκηνικό (έκανε διακοπές στην πατρίδα της, το Μεξικό αυτόν τον μήνα). Αλλά δεν θα περιμένατε να πάρει το πρωινό της  φορώντας οποιοδήποτε κανονικό ρούχο;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η Salma Hayek πίνει καφέ και φοράει μαγιό

Η ηθοποιός φαίνεται να φορά ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι πλατφόρμες από τη σχεδιάστρια Amina Muaddi. Καθώς καθόταν ανέμελα σε μια ξύλινη καρέκλα, δεν μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε, έτσι ξυπνάει κάθε πρωί; Γνωρίζοντας την Χάγιεκ, πιθανώς, ναι.

Αφού εμφανίστηκε πρόσφατα στην έκτη σεζόν του Black Mirror, η Χάγιεκ φαίνεται να χαλαρώνει αυτό το διάστημα. Όπως είναι φυσικό, απολαμβάνει τον ήλιο κατά τη διάρκεια της απόδρασής της στο Μεξικό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η Χάγιεκ ανεβάζει καλές φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός φορούσε ένα άλλο μαγιό σε μοβ απόχρωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο φόρεμα της φετινής σεζόν

HerNewskl

Το GLAMI παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για τις γιορτινές αγορές των Ελλήνων καταναλωτών

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το floral φόρεμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε

HerNewskl