HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Dua Lipa: Αστειεύεται ότι δεν σκοπεύει να γίνει σύντομα μητέρα – «Το μόνο μωρό που σκέφτομαι είναι το νέο μου άλμπουμ»

Η Dua Lipa σκέφτεται μόνο να γίνει μητέρα για τους θαυμαστές της αυτή τη στιγμή.

Σε ένα εξώφυλλο της Vogue France που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η Dua Lipa μοιράστηκε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει στο μυαλό της τη μητρότητα.

Αφού η τραγουδίστρια  μίλησε για τις στενές σχέσεις της με τους γονείς της και τους παππούδες της είπε: «Η οικογένεια είναι τόσο πολύτιμη», έπειτα ερωτήθηκε αν σχεδιάζει να κάνει παιδιά μια μέρα. Dua Lipa Covers Vogue France's September 2023 Issue

«Χμ, ίσως. Αλλά τίποτα δεν είναι προγραμματισμένο!» είπε. 

Παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει ένα «μωρό» στη ζωή της που τραβάει όλη την αγάπη και την προσοχή της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αστειεύτηκε: «Το μόνο μωρό που σκέφτομαι είναι το νέο μου άλμπουμ».

 «Νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν αποκτήσει μια θέση στην κοινωνία που ήταν απαγορευμένη στο παρελθόν. Κι όμως, έχει εξαφανιστεί η επιθυμία για απόκτηση παιδιών.Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους ρυθμό και δεν νιώθουν ενοχές που σκέφτονται τον εαυτό τους», δήλωσε η Dua Lipa.

Και πρόσθεσε: «Για μένα, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα το μάθω. Όμως, μέχρι τότε, έχω άλλες προτεραιότητες. Θέλω να συνεχίσω να αξιοποιώ στο έπακρο τη νιότη μου».

Μίλησε ακόμη και για την υποστήριξή της στην LGBTQ κοινότητα. Η Dua Lipa είπε: «Η ομοφοβία και η τρανσφοβία είναι γείτονες του μισογυνισμού. Πολλοί άνθρωποι, κατά βάθος, απλώς φοβούνται τον εαυτό τους. Η ελευθερία των άλλων τους αναγκάζει να συμβιβαστούν με κάτι που φοβούνται πολύ να εκφράσουν. Η ομορφιά μιας ελεύθερης, αληθινής και περήφανης ύπαρξης τους παραλύει».Dua Lipa Debuts Bleached Eyebrows on Vogue France Cover | POPSUGAR Beauty

Dua Lipa Covers Vogue France's September 2023 Issue

Σε μια συνέντευξη του 2020 στο περιοδικό Attitude , είπε ότι αισθάνεται ότι είναι «καθήκον» της να αγωνιστεί για τα δικαιώματα LGBTQ. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νατάσσα Μποφίλιου: «Κομπλάρω όταν πρέπει να πω “δεν θέλω να κάνω παιδιά”»

HerNews ka

Ευγενία Σαμαρά: «Άδειασα ξαφνικά» – Η απώλεια του πατέρα της και η ψυχοθεραπεία

Her News

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο, η ψυχοθεραπεία και η νέα αρχή

Her News