HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer!

Χριστίνα Μπόμπα

Η διάσημη Ελληνίδα influencer και fashion icon, Χριστίνα Μπόμπα, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με το μοναδικό της στιλ και την επιρροή της στον χώρο της μόδας και του ομορφιάς.

Χριστίνα Μπόμπα

Με εκατομμύρια ακολούθους στα social media, η Χριστίνα Μπόμπα αναδεικνύεται ως μια από τις πιο stylish προσωπικότητες στον χώρο αυτό.

Το πρόσωπό της είναι πάντα λαμπερό και αψεγάδιαστο, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σωστές επιλογές μακιγιάζ και προϊόντων περιποίησης. Μία από τις αγαπημένες της επιλογές για το μακιγιάζ είναι το κονσίλερ Banana Lowlighter της δικής της σειράς, της Rodial.

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer!

Το Banana Lowlighter είναι ένα προϊόν που εμπνέει εμπιστοσύνη και αποτελεί μέρος της καθημερινής της ρουτίνας ομορφιάς. Αυτό το κονσίλερ δεν απλώς καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά και φωτίζει περιοχές-κλειδιά του προσώπου της, χαρίζοντας της ένα απαλό, φυσικό αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, το Banana Lowlighter ενυδατώνει την επιδερμίδα της και την κάνει να φαίνεται λαμπερή και υγιή.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Τα must-have παπούτσια που θα φορέσετε στις διακοπές σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beaded braids: Aυτό είναι το must-have χτένισμα του καλοκαιριου

HerNewskl

Kendall Jenner: Έκανε το πιο σέξι μανικιούρ που έχει δοκιμάσει ποτέ

HerNewskl

Μεσοθεραπεία το καλοκαίρι: Τελικά επιτρέπεται η εφαρμογή της;

HerNewskl