HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Έκανε το πιο σέξι μανικιούρ που έχει δοκιμάσει ποτέ

Kendall Jenner-hernews

Η Kendall Jenner βρίσκεται σε διακοπές και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram κάθε λεπτομέρεια. Ένα από αυτά είναι το τέλειο μανικιούρ της, το οποίο είναι συνδυασμένο με το σέξι μαγιό που φοράει το διάσημο μοντέλο.

Kendall Jenner-hernews

Πρόκειται για ένα απαλό, πράσινο χρώμα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τους επόμενους μήνες.

Η Kendall Jenner βρίσκεται σε διακοπές και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram κάθε λεπτομέρεια. Ένα από αυτά είναι το τέλειο μανικιούρ της, το οποίο είναι συνδυασμένο με το σέξι μαγιό που φοράει το διάσημο μοντέλο. Πρόκειται για ένα απαλό, πράσινο χρώμα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τους επόμενους μήνες.

Kendall Jenner: Έκανε το πιο σέξι μανικιούρ που έχει δοκιμάσει ποτέ

Το matchy-matchy μανικιούρ-μαγιό είναι ένα trend που σίγουρα θα δούμε πολύ στο επόμενο διάστημα και θα αποτελέσει μια διασκεδαστική επιλογή για το καλοκαιρινό μας στυλ. Η πράσινη απόχρωση που επέλεξε η Kendall Jenner είναι ιδιαίτερα κομψή και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα, όπως το λευκό και το μαύρο.

Προσθέτοντας ένα τέτοιο matchy-matchy στοιχείο στο στυλ μας, δημιουργούμε μια συνολική εικόνα που δείχνει προσεγμένη και ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην υπερβούμε και να διατηρήσουμε μια ισορροπία στο στυλ μας. Ένα matchy-matchy στοιχείο είναι αρκετό για να κάνει μια δήλωση μόδας και να ανανεώσει το στυλ μας για τη νέα σεζόν.

Kendall Jenner

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: Έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα της σεζόν

HerNewskl

Γήρανση στα χέρια: Πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά;

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ για το Πάσχα

HerNewskl