HerNews.gr
Beauty

Μεσοθεραπεία το καλοκαίρι: Τελικά επιτρέπεται η εφαρμογή της;

Μεσοθεραπεία το καλοκαίρι: Τελικά επιτρέπεται η εφαρμογή της;

Το καλοκαίρι έφτασε και η επιθυμία για ένα όμορφο, αναζωογονημένο δέρμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα και τα σημάδια γήρανσης είναι ένας στόχος δύσκολα επιτεύξιμος. 

Aμπούλες περιποίησης

Οι λύσεις της «τελευταίας» στιγμής συνήθως δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα, ειδικά όταν πρόκειται για υιοθέτηση συνηθειών όπως η υγιεινή διατροφή, η άσκηση και η ενυδάτωση που πρέπει αναμφίβολα να είναι τρόπος ζωής. 

Όταν θέλετε να κατακτήσετε γρήγορα έναν στόχο υπάρχουν «κρυφοί» σύμμαχοι που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Η μεσοθεραπεία το καλοκαίρι, είναι από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες καθώς δίνει το πολυπόθητο boost και ενεργοποιεί κάθε κύτταρο τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. 

Αν ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει αυτή τη θαυματουργή θεραπεία, ίσως πρέπει να το ξανά σκεφτείτε. 

Γιατί να προτιμήσω την Μεσοθεραπεία το καλοκαίρι για το σώμα; 

Είναι γεγονός πως υπάρχει πληθώρα θεραπειών, ιδίως για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση. Η μεσοθεραπεία σώματος, είναι από αυτές που στοχεύουν ακριβώς στο πρόβλημα.  

Μέσω των μικρό-ενέσεων, εγχύονται ουσίες που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, όπως βιταμίνες και αμινοξέα βοηθώντας στη διάσπαση του λίπους, στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας και φυσικά στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. 

 Δεδομένου ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα δερματικό ζήτημα, η λείανση που επιτυγχάνεται είναι άκρως θεαματική. 

Ωστόσο, κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και χρειάζεται συγκεκριμένο πλάνο και αριθμό επαναλήψεων συνεδριών ανάλογα με την έκταση και την ένταση του προβλήματος. 

 

To πρόσωπό μου χρειάζεται Μεσοθεραπεία το καλοκαίρι; 

Συχνά θεωρείται ότι οι ενέσιμες θεραπείες δεν ενδείκνυνται το καλοκαίρι λόγω της υπερέκθεσης στον ήλιο.

Αρχικά, πολλές θεραπείες μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται αρκεί να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα και να τηρείτε πιστά τις συμβουλές των ειδικών. 

Έπειτα, η μεσοθεραπεία όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά είναι και απαραίτητη κατά την καλοκαιρινή περίοδο.  Ξεδιψά την επιδερμίδα δίνοντας της πιο δροσερή και υγιή όψη καθώς εγχύονται ουσίες που έχει ανάγκη όπως, το υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση αλλά και βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που σταματούν την γήρανση.  

Τι ουσίες εγχύονται στο δέρμα κατά τη Μεσοθεραπεία; 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα υλικά αυξάνοντας τις δυνατότητες και βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Ωστόσο, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο βασικές και διαδεδομένες ουσίες: 

  • Βιταμίνη C για αντιοξειδωτική προστασία  
  • Βιταμίνη Ε  για ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας 
  • Βιταμίνη Α για ενεργοποίηση της αντιγηραντικής δράσης  
  • Βιταμίνη D για σύνθεση του ασβεστίου 
  • Βιταμίνες του συμπλέγματος Β που ευνοούν την παραγωγή κολλαγόνου 
  • Αμινοξέα για την πρωτεϊνοσύνθεση  
  • Q10 για ακόμη πιο ισχυρή αντιγηραντική δράση 
  • Πεντοξυφιλλίνη για ενεργοποίηση του μεταβολισμού 
  • Καρνιτίνη για τη διάσπαση των λιποκυττάρων 
  • Καφεΐνη με αναζωογονητική δράση κατά της κυτταρίτιδας 
  • Αγκινάρα για κάθαρση του λεμφικού συστήματος 
  • Ginko biloba για ενίσχυση της λιπόλυσης 

 

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου όπως το μέτωπο, οι ρινοπαρειακές πτυχές και τα ζυγωματικά.  

Η ηλιακή ακτινοβολία οδηγεί σε αφυδάτωση της επιδερμίδας και η ενυδάτωση είναι άκρως απαραίτητη. Αυτός είναι και ο σκοπός της μεσοθεραπείας, η βαθιά ενυδάτωση, η διατήρηση της λάμψης της επιδερμίδας, η πρόληψη δημιουργίας δυσχρωμιών και ρυτίδων και η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. 

Ήδη από τις πρώτες συνεδρίες, το δέρμα είναι εμφανώς πιο σφριγηλό, λείο και νεανικό.  

Σωστές προϋποθέσεις για επιτυχημένα αποτελέσματα  

Η επιλογή της κατάλληλης μεσοθεραπείας είναι πολύ σημαντική καθώς και η σωστή εφαρμογή της γι’ αυτό είναι σημαντικό να πραγματοποιείται από ειδικούς.  

Η λάθος επιλογή συστατικών μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην επιδερμίδα, αλλεργικές αντιδράσεις αλλά και να επιφέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Οποια κι αν είναι η εποχή που θα επιλέξετε να δοκιμάσετε την μέθοδο της μεσοθεραπείας, οποιο κι αν είναι το δερματικό ζήτημα που σας απασχολεί, εμπιστευτείτε τα χέρια εξειδικευμένων ιατρών ώστε να δείτε την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται και να ανανεώνεται πραγματικά. 

Αντηλιακό: Ο σωστός τρόπος για να το τοποθετείτε σωστά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pamela’s updo: Το δοκίμασε η Dua Lipa και μας μάγεψε

HerNewskl

Hailey Bieber: Το λιλά Glazed-Donut Manicure που ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

HerNewskl

Λάδι από ροδοπέταλα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να το εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης σου

HerNews ka