HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Δημιούργησε μια νέα τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για την προτίμησή της προς τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, τις οποίες αναδεικνύει με έναν σέξι και στυλάτο τρόπο.

Αυτό το στιλ της ταιριάζει ιδανικά και συχνά επιλέγει λάμψεις που τονίζουν τη φυσική της ομορφιά. Παράλληλα, ένα χαρακτηριστικό που συνοδεύει το μακιγιάζ της είναι το nude κραγιόν, το οποίο φορούσε ακόμη και την ημέρα του γάμου της.

Ωστόσο, κάθε φορά που αποφασίζει να πειραματιστεί με διαφορετικούς τόνους, προκαλεί συζητήσεις και εμπνέει τους θαυμαστές της. Μια απλή selfie, τραβηγμένη μέσα από το αυτοκίνητό της, έγινε αφορμή για να γίνει το επίκεντρο της μόδας, ακόμη και για τη νέα σεζόν.

Jennifer Lopez: Δημιούργησε μια νέα τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Σε αυτή τη φωτογραφία, η Lopez εγκαταλείπει το κλασικό nude κραγιόν υπέρ ενός τρυφερού ροζ αποχρώσεως στα χείλη. Παραμένει πιστή στο λαμπερό φινίρισμα που την χαρακτηρίζει, ενώ συνδυάζει αυτό το look με ένα υπέροχο soft smokey eyes σε μπρονζέ αποχρώσεις. Τονίζει απαλά τα ζυγωματικά της, δημιουργώντας ένα μακιγιάζ που μπορείς να αντιγράψεις, ειδικά τις Δευτέρες που επιστρέφεις στο γραφείο με φρέσκια διάθεση.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο γάμου της με τον Ben Affleck & η κατάθεση ψυχής

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φθαρμένα μαλλιά: 5 tips για να επαναφέρετε τις μπούκλες σας

HerNewskl

Οι αλλαγές στην επιδερμίδα μας καθώς μεγαλώνουμε

Her News

Hair frosting: H τεχνική μαλλιών που ήρθε να αντικαταστήσει το balayage

HerNewskl