HerNews.gr
Social News

Miley Cyrus: Ξεκινάει νέα σειρά στο TikTok όπου θα μοιράζεται ανείπωτες ιστορίες για τη ζωή της – Δείτε βίντεο

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι ξεκινά μια νέα σειρά στο TikTok που θα την κάνει να “κοιτάξει πίσω” τη ζωή της και να “μοιραστεί ανείπωτες ιστορίες” από το παρελθόν της.

Είπε ότι η σειρά είναι εμπνευσμένη από το νέο της σινγκλ, “Used to Be Young”, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Η Miley Cyrus υποσχέθηκε να «ξεκινήσει από την αρχή» της ιστορίας της το 1992 και να παρακολουθήσει την πορεία των τριών δεκαετιών της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς νέων λεπτομερειών για μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

«Μερικές φορές νιώθω ότι η ζωή μου ξεκίνησε όταν γεννήθηκε η Hannah Montana», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αλλά πριν από τη Hannah ήταν η Miley. Η φαντασία μου ήταν να φωτίσω τον κόσμο με γέλιο, μουσική και εμβληματικές στιγμές που διαρκούν πέρα ​​από τη ζωή μου. Δεκαετίες αργότερα συνεχίζω να εκπληρώνω τον σκοπό μου λόγω της αγάπης που μου προσφέρουν οι θαυμαστές μου».

Προέτρεψε τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν τη σελίδα της στο TikTok τις επόμενες ημέρες για να παρακολουθούν νέες ενημερώσεις στη σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Σε ένα από τα πολλά βίντεο που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο στο TikTok ως μέρος της σειράς “Tell-all”, η Cyrus αποκάλυψε περισσότερα για τη σχέση της με τον πατέρα της , Billy Ray Cyrus , ο οποίος είχε το Νο. 1 τραγούδι της κάντρι το 1992, τη χρονιά που γεννήθηκε.

“Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε αντίθετα από εμένα. Μεγάλωσα σε ηχητική σκηνή, σαν σε ένα σπίτι με μια οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη και ζούσαν όλοι κάτω από την ίδια στέγη, και μεγάλωσα οικονομικά και συναισθηματικά σταθερά, νομίζω, τις σχέσεις μου επίσης», είπε η Miley στο κλιπ. «Αυτό είναι κάτι που δεν είχε ο μπαμπάς μου».

Καθώς συλλογιζόταν τις διαφορές μεταξύ της σχέσης της και του πατέρα της με τη φήμη, η τραγουδίστρια  συγκινήθηκε. 

@mileycyrusUsed To Be Young (Series) – PART 2♬ Used To Be Young OUT NOW – Miley Cyrus

“Το ότι ένιωθε ότι τον αγαπούσε ένα μεγάλο κοινό τον επηρέασε συναισθηματικά περισσότερο από μένα. Όταν αισθάνεται ιδιαίτερος ή σημαντικός, είναι σαν να επουλώνει μια παιδική πληγή και πάντα με έκαναν να νιώθω σταρ”, είπε πριν σκουπίσει τα δάκρυα της. ​​”Με κάνει συναισθηματική, οπότε νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Έφυγε” από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο

HerNewskl

Τζούλια Νόβα: “Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία”

HerNewskl

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Θα γιορτάζει πάντα, γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Her News