HerNews.gr
Διεθνή

Νότια Καρολίνα: 20χρονος φοιτητής πυροβολήθηκε και έχασε τη ζωή του μετά από απόπειρα να μπει σε λάθος σπίτι

Ένας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας πυροβολήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού προσπάθησε να μπει σε λάθος σπίτι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Κολούμπια το Σάββατο, το θύμα αναγνωρίστηκε από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Richland ως ο Nicholas Anthony Donofrio, ένας 20χρονος άνδρας από το Κονέκτικατ.

Οι αξιωματικοί απάντησαν σε μια αναφερόμενη κλήση για διάρρηξη σπιτιού στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, λίγο πριν τις 2 το βράδυ.

«Κατά τη διαδρομή, η κλήση έκτακτης ανάγκης  αναβαθμίστηκε σε κλήση «πυροβολισμών». Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν έναν νεκρό άνδρα στην μπροστινή βεράντα με τραύμα από πυροβολισμό στο πάνω μέρος του σώματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προκαταρκτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Donofrio προσπάθησε να μπει σε λάθος σπίτι στη South Holly Street, όπου έμενε επίσης.

Η ανακοίνωση κατέληξε λέγοντας ότι «οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχίσουν να διαβουλεύονται  σχετικά με τις συνθήκες της υπόθεσης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισπανία: Σεξουαλική παρενόχληση σε Ισπανίδα δημοσιογράφο σε live μετάδοση

HerNews ka

Andie MacDowell: «Το τελευταίο ραντεβού που πήγα ήταν κάπως καταστροφή»

HerNewskl

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έγινε υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου – Οι πρώτες δηλώσεις

Her News