HerNews.gr
Μόδα

Πώς να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Οι στιλίστες λένε «ναι» στην ολόσωμη φόρμα αν είστε καλεσμένη σε γάμο, αλλά υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε αυτό το ρούχο.

Επειδή η σεζόν του γάμου καλά κρατεί ακόμη, είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέστε τι να φορέσετε αν είστε καλεσμένη σε έναν ακόμη γάμο.

Όταν ψάχνετε το τέλειο ντύσιμο για έναν γάμο, η πρώτη σας δουλειά είναι πάντα να δείτε προσεκτικά αν η πρόσκληση αναφέρει κάποιον συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα.

Δυστυχώς, αυτές οι λεπτομέρειες δεν αναφέρονται συνήθως γραπτώς, αλλά υπάρχουν πάντα ενδείξεις, όπως ο χώρος, η ημερομηνία και η ώρα του γάμου, που παραπέμπουν στο αν πρέπει να ντυθείτε με επίσημα ρούχα, όπως ένα βραδινό φόρεμα, ή αν μπορείτε να επιλέξετε μια ολόσωμη φόρμα που είναι λίγο πιο χαλαρή.

Μπορείτε να φορέσετε ολόσωμη φόρμα σε έναν γάμο;

Αν δεν υπάρχει αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας μπορείτε οπωσδήποτε να φορέσετε μια φόρμα.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για επίσημες ολόσωμες φόρμες, όπως είναι μια μαύρη φόρμα, μια σατέν φόρμα ή μια βελούδινη φόρμα. Βεβαιωθείτε απλά ότι σας ταιριάζει το στιλ που θα επιλέξετε. 

Μπορείτε φυσικά να διαλέξετε όποιο χρώμα κι ύφασμα σας αρέσει. Αν θέλετε μια πιο ουδέτερη εμφάνιση, επιλέξτε μια μονόχρωμη φόρμα και σκεφτείτε να προσθέσετε ένα αξεσουάρ σε ποπ χρώμα. Ή αν θέλετε να τολμήσετε με το χρώμα, προσπαθήστε να το εξισορροπήσετε με ουδέτερα παπούτσια κι αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ σε ένα ολοκληρωμένο outfit για γάμο είναι σημαντικά. Οι λεπτομέρειες όπως τα παπούτσια και τα κοσμήματα που φοράτε είναι ολοκληρώνουν το σύνολο. Ένα ζευγάρι σανδάλια, για παράδειγμα, είναι τέλειο για έναν γάμο στην παραλία, αλλά δεν ταιριάζουν σε έναν γάμο που γίνεται σε κτήμα.

Όσον αφορά τους «κανόνες» όταν φοράτε μια ολόσωμη φόρμα, μόνο έναν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας: μην διαλέξετε λευκό χρώμα. Κατά τα άλλα, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ένα φόρεμα. Μπορεί πραγματικά να σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Σάλτη: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο Kick Off Party για το Madwalk 2023

HerNews ka

Μόδα: Tα έντονα χρώματα υποδέχονται το καλοκαίρι!

Her News

«Squid Game»: Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς αναλαμβάνει χρέη καλλιτεχνικού συμβούλου στην επίδειξη του Louis Vuitton στη Σεούλ

HerNews ka