HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Έκανε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του bob hair

Zendaya
Η Zendaya γίνεται συχνά πηγή έμπνευσης χάρη στα beauty looks που υιοθετεί τόσο στις επίσημες όσο και τις πιο casual εμφανίσεις της.
Zendaya
Επίσης τολμά να αλλάζει το μήκος στα μαλλιά της και τόλμησε να τα κόψει σε bob ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Και τώρα που άρχισε να μακραίνει και να μεταμορφώνεται σε lob ζήτησε από την hair artist Sarah Sears μια ανανέωση. Κι εκείνη με τη σειρά της δημιούργησε την τέλεια γραμμή και πιο συγκεκριμένα ένα κούρεμα που έρχεται από τα 90’s και θα συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα ρετρό look με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω, μακριά φράντζα στο πλάι και απαλές ασυμμετρίες που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά.
Θυμίζει πολύ το εμβληματικό “The Rachel” της Jennifer Aniston στα “Φιλαράκια” αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του.

Zendaya: Έκανε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του bob hair

Είναι εμφανές ότι η Zendaya δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και μια πηγή έμπνευσης στον χώρο της ομορφιάς. Το γεγονός ότι τολμά να εξερευνήσει διάφορα beauty looks και να πειραματίζεται με το στιλ της, την καθιστά έναν εμβληματικό προσωπικότητα.

Η αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της από bob σε lob είναι ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της δυναμικότητας του στιλ της. Το lob με ρετρό επιρροές που περιγράφετε φαίνεται να είναι μια μοντέρνα αναβίωση των δεκαετιών του 90, με τον αέρα του παρελθόντος να συναντά τις σύγχρονες τάσεις. Οι άκρες που είναι γυρισμένες προς τα έξω προσθέτουν μια διασκεδαστική και δροσερή πινελιά στο κούρεμα, ενώ η μακριά φράντζα προσδίδει ένα έξτρα στοιχείο στο πρόσωπο.

Η αναφορά στο εμβληματικό “The Rachel” κούρεμα της Jennifer Aniston από τη σειρά “Φιλαράκια” δείχνει πώς οι επιρροές από τα παλαιότερα χρόνια είναι συχνά πηγή έμπνευσης για νέα μοντέρνα στιλ. Η Zendaya φαίνεται να έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε αυτές τις επιρροές και να τις μεταφράζει σε μια φρέσκια και σύγχρονη εκδοχή που αντανακλά το δικό της προσωπικό στιλ.

Zendaya: Όλα τα μυστικά πίσω από την περιποίηση των μαλλιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίσια μαλλιά: Η θεραπεία κερατίνης σας χαρίζει τα μαλλια που ονειρεύεστε!

HerNewskl

Split French: Το νέο γαλλικό που μας έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl

Ροδόνερο: Το μαγικό συστατικό που ήρθε η στιγμή να σου συστηθεί!

HerNewskl