HerNews.gr
Social News

Adele: Λέει ότι είναι «έτοιμη να γίνει ξανά μαμά» -Έχει ετοιμάσει λίστα με ονόματα μωρών

Η Adele εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί σύντομα καθώς μίλησε στους θαυμαστές της στο «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας το Σάββατο. 

Η τραγουδίστρια μοιράζεται τον 10χρονο γιο της Angelo με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Οι δυο τους  οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους  τον Απρίλιο του 2019.

Είπε στους θαυμαστές της ότι «είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά σύντομα»  και μάλιστα έχει ετοιμάσει μια λίστα με ονόματα μωρών.

Σε ένα βίντεο του TikTok που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Adele ρωτήθηκε για συμβουλές σχετικά με το όνομα του μωρού ενός θαυμαστή που πρόκειται να γεννηθεί σύντομα.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound – Daydreamer (Lauren B)

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά σύντομα», είπε η Adele κατά τη διάρκεια της γλυκιάς ανταλλαγής.

«Στην πραγματικότητα έγραψα λίστες», είπε για τα ονόματα των μωρών. «Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου».

Και όταν ρωτήθηκε για την προτίμησή της είτε για το Spencer είτε για το Parker, η Adele αποκάλυψε ότι ο φίλος της Rich Paul , έψαχνε επίσης για πιθανά ονόματα μωρών.

Η τραγουδίστρια του "Easy On Me" είπε στους θαυμαστές της ότι είναι "έτοιμη να γίνει ξανά μαμά σύντομα", καθώς μαζί με τον φίλο της Rich Paul έχουν επιλέξει μια λίστα με ονόματα μωρών.

«Δεν μπορώ να πω Parker γιατί στον Rich αρέσει αυτό το όνομα», μοιράστηκε.

Η Adele συζήτησε τα όνειρά της να επεκτείνει την οικογένειά της σε μια συνέντευξη στο podcast  “Desert Island Discs” του BBC πέρυσι.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμα παιδιά», είπε η Adele στην παρουσιάστρια Lauren Laverne, αφού ρωτήθηκε πώς οραματίζεται τη ζωή της σε 10 χρόνια. «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν όχι, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη».

Η Adele είπε ότι η από κοινού ανατροφή με τον πρώην σύζυγό της έχει αποδειχθεί ευκολότερο κατόρθωμα από ό,τι αρχικά είχε πιστέψει.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Φωτογραφίες από το bachelorette party

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια»

HerNews ka

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka