HerNews.gr
Social News

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Τη χώρα μας επισκέφθηκε πριν από τρεις περίπου εβδομάδες η σύντροφος του Νεϊμαρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, μαζί με τις φίλες της και συγκεκριμένα τη Μύκονο.

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι που περιμένει το πρώτο της  παιδί με τον Νεϊμάρ βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Η όμορφη κοπέλα φαίνεται να γύρισε κάποια στιγμή στον φωτογραφικό φακό και να πόζαρε χαμογελαστή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μπρούνα Μπιανκάρντι μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα  από τις διακοπές της στην Ελλάδα που δείχνει πόσο πολύ απολάμβανε τις ομορφιές της χώρας μας.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες η Μπρούνα και ο Νεϊμάρ έκαναν gender reveal όπου και έμαθαν ότι το πρώτο τους παιδί μαζί θα είναι κοριτσάκι.

Στο εντυπωσιακό βίντεο που κοινοποίησε η Μπιανκάρντι στο προφίλ της βλέπουμε το ζευγάρι πολύ συγκινημένο και ευτυχισμένο αφού όπως φαίνεται ξεπέρασαν τα “συννεφάκια” στη σχέση τους μετά την απιστία του ποδοσφαιριστή.

Η εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ φαίνεται πως επισκέφθηκε τη χώρα μας για το μπάτσελορ πάρτι της φίλης της την οποία πάντρεψε πριν από λίγες ημέρες. Η κουμπάρα και φίλη της Bianca Coimbra γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι προσπαθούσαν πολύ καιρό να έρθουν στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Coimbra (@bicoimbra)

Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντι: Έκαναν gender reveal και αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάρω Λύτρα: Διαζύγιο έπειτα από 5 χρόνια γάμου- Η ανακοίνωση της

HerNews ka

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Her News b

Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου

Her News