HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Golden Shower: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σεξουαλικό φετίχ που “απαιτεί” ούρηση

Αν και ένα golden shower μπορεί να ακούγεται σαν ένα διακοσμημένο καταφύγιο στο μπάνιο σας, αυτό δεν είναι ακριβώς το νόημά του. Γνωστό και ως “watersport” στην κοινότητα των kink, ένα golden shower είναι αυτό που συμβαίνει όταν ο ένας σύντροφος ουρεί συναινετικά στον άλλο, λέει η κλινική ψυχολόγος και coach οικειότητας Lori Beth Bisbey.

Η σεξουαλική πράξη έχει κερδίσει πολλά βλέμματα χάρη στην πιο πρόσφατη απεικόνισή της στην τέταρτη σεζόν του “You” του Netflix. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεξουαλικό φετίχ, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι, πόσο συνηθισμένο είναι και γιατί οι άνθρωποι το αγαπούν τόσο πολύ, οι ειδικοί συμβουλεύουν παρακάτω.

Τι είναι το Golden Shower;

Το golden shower είναι τις περισσότερες φορές μια μορφή προκαταρκτικού παιχνιδιού κατά την οποία “ουρεί κανείς στον σύντροφό του ως μέρος της δραστηριότητας”, λέει ο πιστοποιημένος σεξοθεραπευτής Aliyah Moore. Τις περισσότερες φορές, αυτή η πρακτική θεωρείται ότι είναι μια συστροφή ή ένα φετίχ που συχνά συνδέεται με την κοινότητα BDSM (πειθαρχία, κυριαρχία και υποταγή, σαδισμός και μαζοχισμός).

Γιατί στους ανθρώπους αρέσει το Golden Shower;

Όπως κάθε άτομο έχει διαφορετικό ουρανίσκο στο φαγητό, έτσι κάθε άτομο έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Ένα άτομο μπορεί να απολαμβάνει πιο kinky πράξεις, ενώ ένα άλλο άτομο μπορεί να μην — και αυτό είναι εντάξει. Οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το golden shower πιθανότατα το κάνουν για διάφορους λόγους.

Κάποιοι μπορεί να το απολαμβάνουν επειδή διερευνά έναν κυρίαρχο και υποτακτικό ρόλο σε ένα περιβάλλον BDSM, λέει ο Δρ Μουρ. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να απολαμβάνει να είναι το «κυρίαρχο» και να ουρεί τον υποτακτικό του ως ένας τρόπος να διεκδικήσει συναινετική εξουσία ή ιδιοκτησία πάνω στο άλλο. 

«Είναι μέρος μιας ανταλλαγής εξουσίας, επομένως [οι υποτακτικοί] το αποδέχονται για να τιμήσουν το άτομο που είναι το κυρίαρχο», λέει ο Δρ Μπίσμπεϋ.

Είναι επίσης πιθανό κάποιος να ενδιαφέρεται να εξερευνήσει ένα golden shower ως έναν τρόπο να εξερευνήσει μια συστροφή ταπείνωσης, λέει ο Δρ Bisbey. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή η ούρηση σε κάποιον μπορεί να θεωρηθεί ταμπού, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως “ταπεινωτικό” και ως εκ τούτου να ενεργοποιηθεί ο ένας από τους δύο.

Για άλλους, μπορεί απλώς να απολαμβάνουν την αίσθηση ενός ζεστού υγρού που έρχεται σε επαφή με το δέρμα τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να λάβετε ή να δώσετε ένα golden shower;

Η συναίνεση είναι το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ενδιαφέρεστε να δώσετε ή να λάβετε ένα golden shower. “Βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο άνετοι και προετοιμασμένοι για την εμπειρία. Συζητήστε τα όρια , την ασφάλεια και τις προσδοκίες εκ των προτέρων”, λέει ο Δρ Μουρ. Αυτό περιλαμβάνει την καθιέρωση μιας ασφαλούς λέξης όπως “ανανάς” ή “κόκκινο” για χρήση εάν αισθάνεστε ποτέ άβολα ή θέλετε να σταματήσετε το παιχνίδι.

Μόλις βρεθείτε στην ίδια σελίδα σχετικά με την εμπειρία, μπορείτε να μιλήσετε για τα logistics. Αν και ένα άτομο μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο να λάβει ή να δώσει, ο Δρ. Μουρ ενθαρρύνει τους “εμπλεκόμενους” να αλλάξουν ρόλους κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας “ώστε και τα δύο μέρη να απολαύσουν την εμπειρία” και επίσης να κατανοήσουν καλύτερα την αίσθηση του golden shower.

Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο (και υγιεινό) για τον δέκτη να φοράει γυαλιά, συμβουλεύει ο Δρ Μουρ. Προτείνει να προστατεύσετε τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές του σώματος με γυαλιά, μια πετσέτα ή ένα πανί.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα καθαρό, ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον. Στη συνέχεια, ο Δρ Μουρ προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό διάλυμα καθαρισμού που αποτελείται από ξύδι και νερό για να καθαρίσετε.

Είναι ασφαλές το Golden Shower;

Ως επί το πλείστον, ναι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία εάν δεν είστε προσεκτικοί. 

“Τα ούρα μπορεί να περιέχουν βακτήρια, τα οποία μπορούν να μεταδοθούν μέσω της επαφής. Ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα εξάπλωσης ορισμένων λοιμώξεων”, λέει ο Δρ Μουρ. «Επιπλέον, εάν τα ούρα καταποθούν ή εισέλθουν στα μάτια ή σε άλλες βλεννώδεις μεμβράνες, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης».

Για αυτούς τους λόγους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη προστασία όταν συμμετέχετε σε αυτή τη δραστηριότητα, είτε πρόκειται για γυαλιά, είτε για ύφασμα ή κάτι άλλο. Και αποφύγετε την κατάποση του υγρού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ στο αυτοκίνητο: Αυτές είναι οι πιο βολικές στάσεις

Her News

Squirting: Είναι φυσιολογικό να μην το έχετε βιώσει έστω μία φορά;

HerNewskl

Gaslighting στο σεξ: Aυτός είναι ο κύριος λόγος που πρέπει να το αποφύγετε

HerNewskl