HerNews.gr
Beauty

Reverse Eyeliner: Αυτή είναι η τάση που λατρεύουν οι celebrities!

reverse eyeliner

Η τάση του “reverse eyeliner” πραγματικά φέρνει μια φρέσκια και συναρπαστική προσέγγιση στο μακιγιάζ των ματιών. Αυτή η τεχνική επικεντρώνεται στο κάτω βλέφαρο αντί για το άνω, με αποτέλεσμα ένα βαθύ και δυναμικό βλέμμα.

Reverse Eyeliner: Αυτή είναι η τάση που λατρεύουν οι celebrities!

Το θετικό σε αυτήν την τάση είναι ότι δεν απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες στο μακιγιάζ και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα από διάφορα άτομα, είτε έχουν εμπειρία με το μακιγιάζ είτε όχι. Το γεγονός ότι μπορεί να δοκιμαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσθέτει στην ευελιξία της, επιτρέποντας στους ανθρώπους να προσαρμόσουν το μακιγιάζ τους για διάφορες περιστάσεις ή διαθέσεις.

Reverse Eyeliner: Αυτή είναι η τάση που λατρεύουν οι celebrities!

Η τεχνική του “reverse eyeliner” μπορεί επίσης να συνδυαστεί αρμονικά με την τάση του “smokey eye”, που περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας απαλής και καπνιστής επίδρασης γύρω από τα μάτια. Ενσωματώνοντας στοιχεία από αμφότερες τις τάσεις, τα άτομα μπορούν να επιτύχουν ένα πιο δραματικό και έντονο look που προσδίδει βάθος και καθορισμό στα μάτια.

Reverse Eyeliner: Αυτή είναι η τάση που λατρεύουν οι celebrities!

Για να αναλύσουμε ακόμη περισσότερο τα βήματα:

  1. Βάση Σκιάς: Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια γυμνή ή ανοιχτή καφέ σκιά στο κάτω βλέφαρο. Αυτό δημιουργεί μια βάση για το “reverse eyeliner” και συνεισφέρει στο καπνιστό αποτέλεσμα.
  2. Εφαρμογή Eyeliner: Χρησιμοποιώντας ένα αδιάβροχο μολύβι eyeliner σε μαύρο χρώμα, εφαρμόστε προσεκτικά μια γραμμή κατά μήκος της κάτω βλεφαρίδας. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού και επεκτείνετε την προς τα έξω. Αυτή η γραμμή θα ορίσει την περιοχή της κάτω βλεφαρίδας.
  3. Ανύψωση και Ανάμιξη: Για να ανυψώσετε το μάτι και να δημιουργήσετε ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα, πάρτε ένα πινέλο με λεπτή γωνία και ανακατέψτε απαλά τη γραμμή του μαύρου eyeliner προς τα πάνω. Αυτό θα ενισχύσει την εμφάνιση των ματιών και θα τα κάνει να φαίνονται πιο ανοιχτά.

Kim Kardashian: Η συλλογή κοσμημάτων της – Από το ρολόι της Τζάκι Κένεντι μέχρι τον κρεμαστό σταυρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Τόλμησε το πιο παρεξηγημένο μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl

Hailey Bieber: Έκανε το πιο classy και ανατρεπτικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl

Chiara Ferragni: Tα hair looks για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση

HerNewskl