HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Τόλμησε το πιο παρεξηγημένο μανικιούρ για το καλοκαίρι

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι σίγουρα μια πηγή έμπνευσης για το μανικιούρ μας. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, πειραματίζεται με διαφορετικά σχέδια και χρώματα στα νύχια της, ενθαρρύνοντάς μας να δοκιμάσουμε κάτι νέο και παιχνιδιάρικο.

Hailey Bieber

Μερικά από τα πιο δημοφιλή nail looks που έχει επιλέξει η Hailey Bieber είναι τα nude nails, τα glitter nails, τα neon nails και τα animal print nails. Όποιο στυλ και απόχρωση και αν προτιμάτε, σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει αναλόγως με το δέρμα σας και το προσωπικό σας στυλ.

Hailey Bieber: Τόλμησε το πιο παρεξηγημένο μανικιούρ για το καλοκαίρι

Το φωτεινό πράσινο χρώμα στο μανικιούρ είναι πράγματι μια πολύτιμη πρόταση από τον κόσμο της μόδας και του beauty. Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο αποτρόπαιο για κάποιες, αυτό το χρώμα μπορεί να προσθέσει μια δόση από κομψότητα και πρωτοτυπία στο μανικιούρ σας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση πράσινου για την επιδερμίδα σας. Οι δροσερές αποχρώσεις πράσινου, όπως το mint και το δάσος, ταιριάζουν καλύτερα σε ανθρώπους με δροσερούς τόνους επιδερμίδας, ενώ οι θερμές αποχρώσεις πράσινου, όπως το ζωηρό πράσινο και το λαχανί, ταιριάζουν καλύτερα σε ανθρώπους με θερμούς τόνους επιδερμίδας.

Για να υιοθετήσετε αυτό το nail trend, μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση πράσινου που σας αρέσει και να τη συνδυάσετε με ένα απλό σχέδιο στα νύχια σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο για να αναδείξετε το φωτεινό χρώμα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Bangs: Οι παραλλαγές που θα επικρατήσουν στα μαλλιά φέτος

HerNewskl

French Balayage: Η νέα εκδοχή του γαλλικού μπαλαγιάζ

HerNewskl

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

HerNewskl