HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Οι νέες φωτογραφίες της πάνω στο άλογο για την καμπάνια της Stella McCartney είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές

Η Kendall Jenner επέστρεψε στη σέλα για μια άλλη διαφήμιση της Stella McCartney με θέμα την ιππασία την Τρίτη, topless και πάλι με ασημένιες αλυσίδες καθώς ποζάρει γυμνή κάτω από ένα μαύρο παλτό στην εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ο σχεδιαστής μοιράστηκε την εικόνα στο Instagram μαζί με ένα απόσπασμα από την Κendall Jenner, η οποία έγραψε: «Οι άνθρωποι και τα άλογα υπήρξαν αξιόπιστοι συνεργάτες σε όλη την ιστορία και ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη με την πάροδο του χρόνου είναι πιθανώς ο λόγος που η σύνδεσή μας είναι τόσο ισχυρή».

Κενταλ Τζενερ

Στη φωτογραφία, η Jenner ισορροπεί πάνω σε ένα άσπρο άλογο με στίγματα απλώνοντας το ένα πόδι στην πλάτη του , κοιτάζοντας την κάμερα καθώς φοράει ένα μακρύ μαύρο σακάκι με σατέν πέτα.

Κενταλ Τζενερ

Από κάτω, η σταρ των “Kardashians” φοράει μια σειρά από ασημένιες αλυσίδες σώματος που απλώνονται στο μπούστο της και κρέμονται κάτω από το σακάκι, με την McCartney να γράφει στο Instagram ότι το στυλ ήταν “ένα νεύμα στην τσάντα μου #Falabella και κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. ”

Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τη Harley Weir στις αλυκές του Camargue της Γαλλίας, με τη McCartney να σημειώνει σε ένα δελτίο τύπου ότι «η Kendall ιππεύει από τότε που ήταν παιδί, όπως και εγώ, και έχει το δικό της ράντσο. μπορείτε να δείτε πόσο άνετα είναι γύρω από αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα, και αυτά μαζί της».

Πράγματι, η Kendall Jenner ήταν κορίτσι με άλογο για πολλά χρόνια, συχνά ιππεύοντας κατά τη διάρκεια επεισοδίων του “The Kardashians”, που απεικονίζουν το ταξίδι της εγκυμοσύνης του αλόγου της και έχει πάρει ακόμη και τον φίλο της Bad Bunny για  ιππασία τον Απρίλιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ταξιδέψτε με στυλ: 4 βασικές συμβουλές για γυναικεία ρούχα ταξιδιού

Her News

Κατερίνα Στικούδη: Η άκρως εντυπωσιακή της εμφάνιση για τα «MadWalk 2023» στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

HerNews ka

Basket bags: Οι πιο most-wanted τσάντες του καλοκαριού

Her News