HerNews.gr
Social News

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οι ευχές για τη γιορτή της κόρης τους μετά τον χωρισμό

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα Παρασκευή 1/9 η κόρη της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, Θάλεια και οι γονείς της θέλησαν να της ευχηθούν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Παρόλο που όπως γνωστοποιήθηκε πριν από μερικό καιρό, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, θα είναι πάντα ενωμένοι για την ανατροφή της κόρης τους.

«Η γιορτή σου είναι την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, που σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας εποχής. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού εσύ Θάλειά μου, είσαι και θα είσαι πάντοτε η αρχή της εποχής μου σαν μητέρα. Σ αγαπώ όσο το απέραντο σύμπαν! Να γελάς ψυχή μου, να γελάς και να είσαι ευτυχισμένη», έγραψε η Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και στη λεζάντα έγραψε: «Αγάπη μου, Θάλεια μου, εύχομαι από την καρδιά μου να είσαι χαρούμενη, τυχερή, υγιής, ευλογημένη και να αγαπάς ότι για εσένα έχει αξία!!! Χρόνια πολλά και καλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τις νέες φωτογραφίες & βίντεο από τη βάπτιση του μικρού Πάρη

HerNews ka

Χαρμόσυνα για τη Τζούλια Νόβα: Είναι έγκυος!

Her News

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News