HerNews.gr
Διεθνή

Cher: «Βγαίνω με νεότερους επειδή οι άντρες της ηλικίας μου είναι όλοι νεκροί»

Η Cher λέει ότι οι άντρες της ηλικίας της δεν μπορούν να την αντέξουν.

Ενώ συνομιλούσε με την Jennifer Hudson στο επεισόδιο του talk show της Τετάρτης, η ερμηνεύτρια εξήγησε ότι βγαίνει ραντεβού με νεότερους άνδρες επειδή είναι «κάπως ντροπαλή» με τους άντρες γενικά.

«Και ο λόγος που συναναστράφηκα με νεαρούς άνδρες είναι επειδή οι άντρες της ηλικίας μου είναι μεγαλύτεροι – τώρα είναι όλοι νεκροί – αλλά πριν, πάντα φοβόντουσαν να με πλησιάσουν. Και νεότεροι άντρες, τους μεγάλωσαν γυναίκες σαν εμένα», είπε χαρακτηριστικά η 77χρονη.

«Είναι τολμηροί», πρόσθεσε η Hudson, κάτι που συμφώνησε η Cher.Cher.Η ηθοποιός αυτή τη στιγμή βγαίνει με το στέλεχος μουσικής Alexander “AE” Edwards, ο οποίος στα 38 του είναι 40 χρόνια νεότερός της. Γνωρίστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά χώρισαν για λίγο τον Μάιο του 2023.

Οι δυο τους πυροδότησαν τις φήμες που αναζωπυρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν εθεάθησαν πιασμένοι χέρι χέρι μετά από ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες.

Alexander AE Edwards and Cher.Αφού ξαναβρέθηκαν μαζί, η Cher ομολόγησε ότι το ειδύλλιο ήταν απροσδόκητο.

«Είπα στους φίλους μου, μην ερωτευτείτε έναν νεότερο άντρα, είμαστε πολύ μεγάλοι. Και μην ερωτεύεστε με μήνυμα. Υπάρχει αυτή η θεωρία», είπε η Cher κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «Chicken Soup Date» τον Δεκέμβριο του 2023.

Έχει επίσης υπερασπιστεί το απίθανο ειδύλλιό τους πολλές φορές.

Εν μέσω κριτικής για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους 40 ετών, η Cher  ανταπέδωσε  στο Twitter, αναρτώντας, «δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω… ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΌΣΑ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ».Cher and Val Kilmer.Η σταρ του «Burlesque», η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τους Sonny Bono και Gregg Allman, έχει βγει με άλλα τολμηρά ονόματα, όπως ο David Geffen, 81 ετών, και ο Gene Simmons, 74 ετών.

Μια από τις πιο σοβαρές σχέσεις της ήταν με τον Rob Camiletti, τον οποίο γνώρισε όταν εκείνη ήταν 40 και εκείνος 22.

Τη συνόδευσε στα Όσκαρ του 1998 όταν κέρδισε την Α’ Γυναικεία Ερμηνεία για τον ρόλο της στο “Moonstruck” και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της τραγουδίστριας.

Όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2020 στον The Guardian , η Cher απάντησε: «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Robert [Camilletti] και ο Gregory Allman».

Και πρόσθεσε: «Ο Robert ήταν τελείως διαφορετικός. Ήταν σαν βράχος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: “Έχω το σύνδρομο του απατεώνα συνέχεια”

HerNewskl

Madonna: Καλησπέρισε λάθος πόλη στη συναυλία της & αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

HerNews ka

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, νοιάζομαι μόνο για τους ανθρώπους που αγαπώ»

Her News b