HerNews.gr
Rainbow

Lady Gaga: Αφιέρωσε το “Born This Way” στην κοινότητα των διεμφυλικών ατόμων

Η Lady Gaga ήταν πάντα ένας από τους πιο σκληρούς συμμάχους της κοινότητας LGBTQ + και συνεχίζει να εκφράζει τη φωνή της καθώς τα δικαιώματα της κοινότητας απειλούνται από τη νομοθεσία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Κατά τη διάρκεια του Jazz & Piano Las Vegas Residency της Lady Gaga στο Dolby Live στο Park MGM την Πέμπτη, το οποίο συνεχίστηκε για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2022, αφιέρωσε χρόνο στο σόου για να αφιερώσει ένα τραγούδι στην κοινότητα των τρανς. 

Η Lady Gaga, ερμήνευσε τον επιτυχημένο queer ύμνο της «Born This Way» το 2011 προς τιμήν των τρανς ανθρώπων και μίλησε για τη σημασία της χρήσης της πλατφόρμας της. 

«Έχω κάτι να πω για τα τρανς δικαιώματα σε αυτή τη χώρα», είπε η Gaga πριν ερμηνεύσει το τραγούδι σε πλάνα που κατέγραψαν οι θαυμαστές . «Έχεις κάτι να πεις, πρέπει να μιλήσεις, εντάξει;»

Καθώς το residency είναι αφιερωμένο στην ερμηνεία κλασικών τζαζ και απογυμνωμένων εκδόσεων των επιτυχιών της, στη συνέχεια μετέτρεψε το τραγούδι σε μια εκπληκτική μπαλάντα για πιάνο. 

Ενώ φορούσε ένα ροζ φόρεμα μέχρι το πάτωμα, η τραγουδίστρια έπαιξε το τραγούδι καθισμένη στο πιάνο, διατυπώνοντας τους συναισθηματικούς στίχους για την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού. 

Στη μέση του τραγουδιού, η Gaga σταμάτησε να παίζει για να προσθέσει: «Μερικές φορές ακούς ανθρώπους να λένε πράγματα όπως, «Δεν ξέρω τι να πω». Απλά άκου. Μην πεις τίποτα. Ακούω. Ακούστε ιστορίες από αληθινές ζωές ανθρώπων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η ηθοποιός του A Star is Born έκανε το αφιέρωμα καθώς τουλάχιστον 13 πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν υπογράψει νόμο για τη νομοθεσία κατά της LGBTQ+ και άλλες 23 πολιτείες έχουν εισαγάγει παρόμοια νομοσχέδια, σύμφωνα με την Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , με πολλούς από αυτούς τους νόμους να στοχεύουν τους τρανς νέους και φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο.

Η δήλωσή της έρχεται επίσης καθώς αρκετοί μουσικοί, όπως οι Carlos Santana , Róisín Murphy και Travis Tritt , μεταξύ άλλων, έχουν γίνει πρωτοσέλιδο για τρανσφοβικά σχόλια και αργότερα ζήτησαν συγγνώμη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καπούτζιδης: “Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη”

HerNewskl

Γκέι ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες στα social media και αυτοκτόνησε – «Happy End» έγραψαν στη λεζάντα…

Her News

 Miss Nevada 2021: Στέφθηκε πρώτη φορά γυναίκα τρανς !

Her News b