HerNews.gr
Social News

Kanye West: “Έφαγε” πόρτα με τη σύζυγό του από εταιρεία ενοικίασης σκαφών – Έκαναν δημόσιο στοματικό έρωτα

Ο Kanye West και η «σύζυγος» του Bianca Censori φέρεται να έχουν αποκλειστεί ισόβια από βενετική εταιρεία σκαφών μετά την πρόσφατη άσεμνη συμπεριφορά του ράπερ.

Η Venezia Turismo Motoscafi, η οποία νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, είπε στην Daily Mail Australia ότι ο West και η Censori «δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι» σε κανένα από τα σκάφη τους.

Σε μια δήλωση η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοί της «αγνοούσαν εντελώς» ότι ο Kanye West είχε κατεβάσει το παντελόνι του στο σκάφος μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα.

«Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις αισχρότητες», είπε η εταιρεία. 

«Αν είχε συμβεί αυτό, θα είχε αποβιβαστεί αμέσως και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμόδιους».

Οι εικόνες του ζευγαριού έδειχναν τον Kanye West να κάθεται στο πίσω μέρος του ταξί, ενώ η 28χρονη Bianca Censori του βρισκόταν μπροστά του, με πολλούς να συμπεραίνουν ότι του έκανε στοματικό έρωτα. 

Η ιταλική εταιρεία ενοικίασης καταδίκασε περαιτέρω την απρεπή συμπεριφορά του West και της Censori, λέγοντας: «Αποστασιοποιούμαστε εντελώς από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κύριος West και η σύζυγός του σίγουρα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στους West και Censori, μίλησε έκτοτε αποκλειστικά στην Daily Mail Australia και επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη τους. (Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στην Ιταλία τον περασμένο μήνα)

Παράλληλα σάλος έχει δημιουργηθεί και στα social media με τους χρήστες να ζητούν την επιβολή προστίμου στον West και τη γυναίκα του για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μια κατηγορία που συνοδεύεται από πρόστιμο έως και 310 ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H δύναμη της Αλληλεγγύης!

Her News

Δέσποινα Βανδή: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη» – Οι σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Her News

Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της στα χιόνια

HerNewskl