HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα “έσπασαν” στη συναυλία της Beyoné

Η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε την ευχή για τα γενέθλια της Beyoncé φορώντας ασήμι στην περιοδεία της «Αναγέννησης» στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ – που παρακολούθησε το σόου με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, και τη συμπρωταγωνίστρια και φίλη της στο “Suits” Άμπιγκεϊλ Σπένσερ – φόρεσε μια ασημί φούστα με παγιέτες και ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μαμά της στη συναυλία της Μπιγιονσέ.

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι λευκά και ασημένια πέδιλα Aquazarra Celeste Degrade Embellished, τα οποία πωλούνται στα 1.450 δολάρια.

Τον περασμένο μήνα, η Beyoncé,  δημοσίευσε στα Stories της στο Instagram ένα αίτημα της τελευταίας στιγμής για τους θαυμαστές που θα παρακολουθήσουν τις επερχόμενες εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου.

@thasklassy Not the british press tryna say they didnt have fun😂 #princeharry #meghan #meghanmarkle #beyonce ♬ original sound – Matt

«Η ευχή μου για τα γενέθλιά μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τις πιο υπέροχες ασημένιες μόδες σας στις συναυλίες 8.23 ​​– 9.22», έγραψε εκείνη την εποχή.

«Θα περικυκλωνόμαστε σε μια αστραφτερή ανθρώπινη μπάλα ντίσκο κάθε βράδυ. Όλοι αντικατοπτρίζουν ο ένας τη χαρά του άλλου».

Οι θαυμαστές της Queen Bey – ιδιαίτερα γνωστή ως Beyhive – προσπάθησαν να βρουν το κατάλληλο αστραφτερό ρούχο για να φορέσουν στις επερχόμενες sold-out συναυλίες της.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μαμά της στη συναυλία της Μπιγιονσέ.

Ένας χρήστης του Twitter κατηγόρησε τον Χάρι ότι έμοιαζε σαν να ήταν «όμηρος» κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Χάρι, ο πιο άθλιος άνθρωπος που έχει δει ποτέ μια συναυλία της Beyoncé», έγραψε ένας άλλος. «Σαφώς με άσχημη διάθεση και δεν τον νοιάζει ποιος το βλέπει».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν στη συναυλία της Beyonce

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ανταμά Νιάν – Πρωταγωνιστούσε στο «Lupin» του Netflix

Her News

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Έρωτας στη Νέα Υόρκη!

Her News b

Gwyneth Paltrow: Αγκαλιάζει τα “σημάδια” του χρόνου με αφορμή τα γενέθλιά της

HerNewskl