HerNews.gr
Beauty

Nicole Kidman: Αυτό είναι το αγαπημένο της serum μαλλιών

Από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η Nicole Kidman ενσαρκώνει ένα μοναδικό είδος αβίαστης κομψότητας. Όσο αφορά τα μαλλιά, υπάρχει ένα προϊόν που θα μπορούσε να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη λάμψη που έχουν τα μαλλιά της Kidman. Η ηθοποιός μόλις συνεργάστηκε με την Vegamour, μια μάρκα με φυτικά προϊόντα μαλλιών, της οποίας το serum μαλλιών είναι ένα από τα αγαπημένα της ηθοποιού.

Nicole Kidman: Το αγαπημένο της serum μαλλιών

Αν και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα του ορού (δεν το έχουμε δοκιμάσει μόνες μας), φαίνεται να λειτουργεί για την Kidman. Ο ορός μαλλιών GRO αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα, κουρκουμίνη και κόκκινο τριφύλλι.

H μάρκα ισχυρίζεται ότι αυξάνουν την πυκνότητα των μαλλιών έως και 50%. Τα φυτικά εκχυλίσματα περιέχουν μεταλλικά στοιχεία που εμπλουτίζουν τα μαλλιά με ψευδάργυρο, σελήνιο, πυρίτιο, σίδηρο και βιταμίνες A, B, C και K. Επίσης, η κουρκουμίνη έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθώντας στην καταπολέμηση της βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος το κόκκινο τριφύλλι στον ορό, περιέχει αντιοξειδωτικά που τονώνουν τα μαλλιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Louis Vuitton Brown: Το χρώμα που θα γίνει must-have τους καλοκαιρινούς μήνες

HerNewskl

Πότε να κόψετε τα μαλλιά σας (για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα) σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο του 2023

HerNews ka

Burgundy manicure: H τάση που λατρεύουν όσες επιλέγουν το σκούρο μανικιούρ

HerNewskl