HerNews.gr
Beauty

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

Πλεξούδες boho

Οι πλεξούδες boho είναι μια δημοφιλής τάση στο χώρο του μαλλιά που έχει επανέλθει με μια σύγχρονη ανανέωση. Ενώ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τώρα επιστρέφουν με νέα στυλ και πινελιές.

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

Οι πλεξούδες boho σήμερα είναι πιο ελεύθερες και κυματιστές από τη ρίζα έως την άκρη. Το κύριο στοιχείο αυτής της τάσης είναι οι πλεξούδες που δημιουργούν μια αίσθηση αιθέριας ελαφρότητας και φυσικότητας. Η χρήση δαχτυλιδιών μπορεί να προσδώσει μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στο χτένισμα.

Όσον αφορά τον τύπο των μαλλιών που χρησιμοποιούνται για τις πλεξούδες boho, η επιλογή εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ειδικοί προτείνουν συνήθως τη χρήση ανθρώπινων μαλλιών με κυματιστή υφή για μακροζωία και φυσικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, προτείνεται και η χρήση σγουρών ή κυματιστών συνθετικών μαλλιών που προορίζονται για πλέξιμο.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τύπο μαλλιών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να διατηρήσετε τις πλεξούδες σας όμορφες.

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

Για τη συντήρηση των πλεξούδων boho, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών που χρησιμοποιείτε, πρέπει να αποφύγετε το βρέξιμο τους και να αποφεύγετε την έκθεσή τους σε χημικές ουσίες όπως το χλώριο και η χλωρίνη.

Τα συνθετικά μαλλιά, ειδικά, τείνουν να μπλέκονται εύκολα, οπότε πρέπει να διατηρείτε τις πλεξούδες χωρισμένες για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα. Για τα φυσικά μαλλιά, η συντήρηση εξαρτάται από την υφή των μαλλιών, με τα πιο σγουρά μαλλιά που απαιτούν το ξεμπέρδεμα να γίνεται πιο συχνά από ό,τι τα wavy.

Zendaya: H iconic εμφάνιση της την ημέρα των γενεθλίων της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Curtain bangs: To vintage hairstyle που θα δώσει όγκο στα μαλλιά σου

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό της για ακαταμάχητο βλέμμα

HerNewskl

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της και διαρκεί μόνο 5 λεπτά

HerNewskl