HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό της για ακαταμάχητο βλέμμα

δούκισσα νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια γυναίκα που μαγνητίζει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις, όπου κι αν παρευρεθεί. Επιπλέον, ξέρει πώς να είναι πάντα κομψή και να αναδεικνύει με ιδιαίτερη μαεστρία τη θηλυκότητά της.

δούκισσα νομικού

Έτσι κι αυτή τη φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το make up look της και τα μάτια της!

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό της για ακαταμάχητο βλέμμα

Με μια φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για το πιο ακαταμάχητο βλέμμα, το οποίο και απογειώνει το μακιγιάζ μας όλες τις ώρες της ημέρας.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή το μοντέλο έχει υιοθετήσει ένα soft smokey look, χρησιμοποιώντας ένα μαύρο μολύβι για επιπλέον ένταση και σπινθηροβόλο βλέμμα. Ειδικότερα, το μυστικό βρίσκεται στην εφαρμογή του μολυβιού στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, όπου έτσι αναδεικνύεται φοβερά το χρώμα και το σχήμα των ματιών, χαρίζοντας το αγαπημένο μας cat eye. 

δούκισσα νομικού

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η καφέ σκιά που απογειώνει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. To συγκεκριμένο τρικ είναι μια εύκολη κίνηση που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σας, αφού μπορεί να προσθέσει έναν αέρα θηλυκότητας στο βλέμμα σας και αποκτήσετε το περιβόητο cat eye που είναι το απόλυτο TikTok Makeup Trend!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ουλές και σημάδια ακμής: Πώς θα τα αντιμετωπίσετε και με ποιους τρόπους θα τα αποτρέψετε;

HerNewskl

VALMONT – ESSENCE OF BEES: Θησαυροί θρέψης από την κυψέλη

Her News

Reverse cat eye: Με ποιον τρόπο μπορείτε να το εφαρμόσετε;

HerNewskl