HerNews.gr
Ελλάδα

Blue Horizon: Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη για να επιβιβαστεί την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος Αντώνης είχε εισιτήριο.

antonis-kariotis

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της εισαγγελίας Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και της παραβίασης σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος του πλοίου Blue Horizon, μετά τον θάνατο του 36χρονου.

Ταυτόχρονα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά και η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Αντώνη.

«Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω», δήλωσε ο αδερφός του 36χρονου.

Επιβάτης Blue Horizon: «Είχαν ψυχρότητα, πνιγόταν και απλά κοιτούσαν - Αν  δεν υπήρχε το βίντεο δεν θα γινόταν τίποτα διότι είπαν αρχικά ότι έπεσε  μόνος του» - The Press Project - Ειδήσεις,

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Είχα τα αρχεία για να γράψω βιβλίο», υποστηρίζει για τα video παιδικής πορνογραφίας

Her News

Φωτιά: Αποκαρδιωτικές εικόνες από την πολύπαθη Μάνδρα

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν και στην Ελλάδα»

HerNews ka