HerNews.gr
Social News

Chris Evans: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Alba Baptista

Ο 42χρονος ηθοποιός Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista κατά τη διάρκεια μιας τελετής σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης το Σάββατο. 

Πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην Βοστώνη για τον γάμο, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών του Chris Evans στη Marvel.https://www.instagram.com/chrisevans/.  Κρις Έβανς/Instagram

Μια πηγή αποκάλυψε ότι ο γάμος ήταν «κλειδωμένος σφιχτά», καθώς οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας και τα τηλέφωνα τους κατασχέθηκαν.

Λένε επίσης ότι ο Chris Evans και η Alba Baptista κάλεσαν τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς τους και τους φίλους τους να παρακολουθήσουν την όμορφη τελετή.

Η λίστα καλεσμένων περιελάμβανε επίσης μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού στη Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Robert Downey Jr., Chris Hemsworth και Jeremy Renner.

Ο Evans και η Alba πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι είναι ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2022, όταν μια πηγή είπε στο People ότι το δίδυμο έβγαινε για «πάνω από ένα χρόνο».

Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα

«Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος», είπε η πηγή αποκαλώντας ήδη τη σχέση τους «σοβαρή» εκείνη την εποχή. «Η οικογένεια και οι φίλοι του τη λατρεύουν». 

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, το ζευγάρι εθεάθη πιασμένο χέρι χέρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Central Park.

Ενώ η επιτυχημένη καριέρα του Evans ως μακροχρόνιος σταρ της Marvel έχει εγγυηθεί τις δικές του διακρίσεις, η Baptista έχει μια εντυπωσιακή δική της ιστορία. Η ηθοποιός, της οποίας η μητέρα είναι μεταφράστρια, μιλά πέντε γλώσσες: πορτογαλικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η Baptista είναι γνωστή για τον ρόλο της στο «Mrs. Harris Goes to Paris» και έχει κερδίσει βραβεία για τη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένου του European Shooting Star Award στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και ένα βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο Festival Ibérico de Ciné για τον ρόλο της στη μικρού μήκους ταινία «Miami».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξαναπήγαινα σε κριτική επιτροπή»

Her News

Λάουρα Νάργες: Ερωτευμένη με τον Χρήστο Σαντιγκάι

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: Έξοδος από το μαιευτήριο

Her News