HerNews.gr
Beauty

Joey King: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

Joey King:

Η Joey King παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Steven Piet σε μια όνειρη τελετή στη Μαγιόρκα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και στενοί συγγενείς, καθώς και οι ειδικοί στην ομορφιά που φρόντισαν για το νυφικό look.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο hairstylist της King, δημιούργησε ένα ελαφρύ και κυματιστό χτένισμα. Ο make-up artist Allan Avendaño επικεντρώθηκε στα μάτια της, χρησιμοποιώντας μια διακριτική σκιά σε ανοικτό γκρι με shimmer, και ανέδειξε τα ζυγωματικά, ενώ τα χείλη της είχαν μια απαλή ροζ απόχρωση.

Joey King: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

Επειδή οι λεπτομέρειες είναι πράγματι αυτές που κάνουν τη διαφορά, η nail artist Thuy Nguyen εμπνεύστηκε το μανικιούρ από το νυφικό του Oscar de la Renta. Συγκεκριμένα, δημιούργησε μια πολύ κομψή γαλλική μανικιούρ σε λευκό και χρυσό, που αντικατοπτρίζει το μοναδικό στιλ του νυφικού, το οποίο φαίνεται σαν να είναι φτιαγμένο από πέταλα λουλουδιών.

Αυτό το μανικιούρ αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους σχεδιασμούς νυφικού νυχιών που έχουμε δει πρόσφατα και αν προετοιμάζεσαι να παντρευτείς, αποτελεί μια άριστη πηγή έμπνευσης.

Joey King: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

Joey King: Το υπέροχο hair look που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: H πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή της αλογοουράς!

HerNewskl

Bronzer: Πως θα αποκτήσεις την τέλεια ηλιοκαμένη όψη

Her News b

Lindsay Lohan: Μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε μονοχρωματικό μακιγιάζ

HerNewskl