HerNews.gr
Beauty

Τα μυστικά περιποίησης της Anne Hathaway

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε για την Anne Hathaway, είναι ότι η ταλαντούχα σταρ του Χόλιγουντ τραβάει πάντα την προσοχή με την απίστευτη εμφάνιση της και το στιλ της.

Πάντα κάνει άψογες εμφανίσεις που συζητιούνται θετικά από τους θαυμαστές της και όλοι τις δίνουν συγχαρητήρια για τη νεανική της εμφάνιση.

Η 40χρονη ηθοποιός έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο. Επίσης είναι γνωστό ότι φροντίζει πάντα την υγεία της.  Η Anne Hathaway ακολουθεί μια πολύ αυστηρή ρουτίνα περιποίησης του δέρματός της.

Beauty tips από την Anne Hathaway

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της ρουτίνας της είναι το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, έχει μάθει από την μαμά της να φοράει καθημερινά αντηλιακή κρέμα με SPF 30.

Επίσης η Anne έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ότι κρατάει ομπρέλα αν περπατάει στον ήλιο και χρησιμοποιεί σπρέι μαυρίσματος, αν χρειάζεται να φαίνεται ότι έχει κάνει ηλιοθεραπεία.

Η ηθοποιός χρησιμοποιεί τόνερ και ορό για να φωτίσει και να ανανεώσει την επιδερμίδα της. Κάνει τακτικά απολέπιση για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και εφαρμόζει τόνερ και ορό πριν κάνει ενυδατική μάσκα. Τέλος, η κρέμα ματιών και η ενυδατική κρέμα είναι τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της ρουτίνας της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ για το Πάσχα

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

HerNewskl

Αλλαγές που συμβαίνουν στο δέρμα το καλοκαίρι

Her News