HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Συρίγος: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τον δημοσιογράφο και στενό συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, Νίκο Συρίγο να είναι ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” και η δημοσιογράφος Σοφία Ρυατοπούλου συνάντησαν τον Νίκο Συρίγο όπου μεταξύ άλλον ερωτήθηκε για την κοινή του εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είναι μια περίοδος αυτή που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας για να ξεκινήσουμε να κάνουμε τα θέματά μας. Η Βάλια που είναι νέα στην ομάδα είναι υπέροχος άνθρωπος, αλλά και ο Δημήτρης και η Ελένη που έφυγαν ήταν φίλοι και υπέροχοι συνεργάτες. Ελπίζουμε όλοι εκεί που θα πάνε να είναι καλύτερα και εμείς να είμαστε καλύτερα από πέρυσι», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω δική μου εκπομπή, ότι έρθει. Αν κάποιος θεωρήσει ότι μπορώ να πάρω δική μου εκπομπή ας το συζητήσουμε, είμαι μια χαρά εδώ που είμαι». 

Όταν ο Νίκος Συρίγος ρωτήθηκε για την κοινή εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Ηρώδειο, απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ για αυτή την ερώτηση αλλά δεν έχω κάτι να απαντήσω. Δεν έχω κάτι να πω, έχω αποφασίσει να πορευθώ έτσι και να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριάντα Πιερίδη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά – «Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή, το έμαθα με μήνυμα»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: «20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!»

Her News

Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μου έχουν προσφέρει μόνο απογοήτευση»

Her News