HerNews.gr
Σχέσεις

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου-

Ξέρεις από την ημέρα που έμαθα για σένα ήξερα πως θα πληρώσεις την κολλητή μου φίλη. Πέρασαν μήνες που την έβλεπα εντελώς χαμένη, σα να καταστράφηκε όλος ο κόσμος της. 

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου-

H κατάλληλη λέξη που θα μπορούσε να την περιγράψει είναι “σπασμένη”. Πέρασαν μήνες αλλά κατάφερε και βρήκε τη δυνάμη να συνειδητοποιήσει πως ο μόνος που είχε πρόβλημα στις σχέσεις ήσουν εσύ.

Αν θέλεις να ξέρεις, που δε θα έπρεπε να γνωρίζεις γιατί δεν το αξίζεις, πονάει. Πονάει πολύ αλλά το πολεμάει. 

Έχεις συνειδητοποιήσει άραγε πόσο κακό έκανες στην κολλητή μου;

Περνάω αρκετές ώρες από τον ελεύθερο μου χρόνο στο TikTok και συνειδητοποιώ πόσο ναρκισσιστικές συμπεριφορές έχεις. Σου έδωσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και πίστεψε αληθινά το κάθε παραμύθι σου. Είδε σε σένα κάτι που δεν είχε δει καμία μέχρι τώρα. Και εσύ ο ίδιος της το είπες.

Και όλο αυτό γιατί προσπαθούσε να δημιουργήσει μια σύνδεση ανάμεσα σας και δεν έβλεπε πως η μοναδική σου πρόθεση ήταν να καλύψεις τα κενά σου.

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου-

Ξέρεις πόσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη χρόνια για εκείνη; Έδινε αξία σε κάθε σου ψέμα και απαρνιόταν την αλήθεια. Την αλήθεια που βλέπαμε όλοι ξεκάθαρα εκτός από εκείνη.. 

Ελπίζω να πήρες μαθήματα από το μεταξύ μας, όπως το όταν αισθανόμαστε μέσα μας ένα κενό ζητάμε βοήθεια και το καλύπτουμε με τη βοήθεια των ειδικών ή μόνοι μας. Σίγουρα όμως όχι με κάποιον άλλον άνθρωπο.

Δε μπαίνεις σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μη νιώθεις μόνος σου και σίγουρα δεν μεταθέτεις όλα σου τα απωθημένα στην ψυχή του ανθρώπου που σε αγαπάει.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως θα ήταν χαρούμενη αν δε σε είχε γνωρίσει. Από την άλλη πλευρά όμως, αν δε σε είχε γνωρίσει δε θα μεγάλωνε. Δε θα καταλάβαινε πως όλοι οι άνθρωποι που έρθουν να μας γνωρίσουν με μια ανεξήγητη βιασύνη και δεν έχουν μάθει να δίνουν χρόνο δε θέλουν το καλό μας.

Έμαθε ποια είναι, τι μπορεί να κάνει χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν. Σε αγάπησε και είναι περήφανη για τον εαυτό της γιατί τουλάχιστον εκείνη έχει την ικανότητα να αγαπάει. Εσύ; Ξέρεις άραγε τι θα πει αγάπη που μετράς τα πάντα με το σταγονόμετρο και προς όφελος σου; 

Kαι κάτι τελευταίο που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως έχασες τον μοναδικό άνθρωπο που σου συμπεριφέρθηκε καλά στη ζωή σου. Ξέρεις σε τι αναφέρομαι, μεταξύ μας μιλάμε.

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου-

Ήσουν το μεγαλύτερο μάθημα για εκείνη και πλέον στο χρωστάει. Στο χρωστάει γιατί πλέον γνωρίζει καλά πως ο επόμενος άνθρωπος που θα γνωρίσει δε θα θέλει να έχει κανένα χαρακτηριστικό σου.

Καλή συνέχεια.

Νεότερα Άρθρα

Μοίρασε τις δουλειές του σπιτιού με τον σύντροφό σου, χωρίς να μείνει κάποιος παραπονεμένος

Her News

Αυτή είναι η Νο. 1 φράση που χρησιμοποιείται στις επιτυχημένες σχέσεις

Her News

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

Her News b