HerNews.gr
Beauty

VMAs 2023: Ta beauty looks που αξίζει να τολμήσετε!

VMAs 2023

Οι καλλιτέχνες και οι σταρς πάντα αποτελούν πηγή έμπνευσης για την ομορφιά και το μακιγιάζ, και τα MTV VMAs 2023 δεν ήταν εξαίρεση. Αυτές οι εμφανίσεις μας δίνουν ιδέες για να ανανεώσουμε το στυλ μας και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισε ήταν αυτή της Taylor Swift. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα διακριτικό, αλλά λαμπερό μακιγιάζ. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η αντίθεση ανάμεσα στα καφέ τόνου του μακιγιάζ των ματιών της και το αισθησιακό peach κραγιόν της. Αυτό το beauty look είναι κλασικό και κομψό και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις.

Το winged liner είναι πράγματι ένα από τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας και πάντα αποτελεί την τελευταία πινελιά που της προσδίδει ένα μοναδικό στυλ. Το winged liner, ή αλλιώς το eyeliner με φινέτσα, μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ και να τονίσει τα μάτια με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Η Selena Gomez επέλεξε έναν πολύ κομψό και εντυπωσιακό συνδυασμό μακιγιάζ και χτενίσματος που ταιριάζει απόλυτα με το κόκκινο φόρεμά της. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι επέλεξε έναν “ασφαλή” δρόμο, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και αρμονικό.

Το σκούρο smokey eye σε απόχρωση brick αναδείκνυε τα μάτια της με κομψότητα, ενώ τα καλοσχηματισμένα φρύδια της πρόσθεσαν δομή στο πρόσωπό της. Τα ζυγωματικά με λάμψη πρόσθεσαν φωτεινότητα και διάσταση στο πρόσωπό της, δίνοντας της ένα λαμπερό αέρα.

Το χτένισμά της, με τα sleek μακριά μαλλιά, συνέβαλε επίσης στο να αναδείξει το πρόσωπό της και να δώσει έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών και των ζυγωματικών της. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετικά κομψή και εκθαμβωτική εμφάνιση που αναδείκνυε την φυσική ομορφιά της Selena Gomez.

Tα skinny φρύδια που είχε βγαλμένα η Doja Cat από τα ’90s προσέδωσαν μια ρετρό αίσθηση στο μακιγιάζ της. Η χρήση καφέ περιγράμματος γύρω από τα χείλη της πρόσθεσε έναν εκκεντρικό χαρακτήρα στο look, ενώ το glitter στα χείλη δημιούργησε μια λαμπερή και εντυπωσιακή υφή.

Στα μάτια, επέλεξε μια λευκή σκιά που προσέδωσε φωτεινότητα και άνοιγμα στο βλέμμα της. Τα μικροσκοπικά κρύσταλλα που προστέθηκαν στα μάτια της ήταν μια εκκεντρική πινελιά που προσέδωσε λάμψη και ενδιαφέρον στο μακιγιάζ.

Παρόλο που αυτό το beauty look μπορεί να θεωρηθεί extravagant και πειραματικό, αποδεικνύει την τολμηρότητα της

MTV VMAs 2023: Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Hush Cut: Βρήκαμε το must-have χτένισμα του φθινοπώρου!

HerNewskl

Ζόζεφιν: H ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στο κούρεμα της

HerNewskl

3 τρόποι για να διορθώσεις τα λάθη από το τεχνητό μαύρισμα

Her News b