HerNews.gr
Beauty

3 τρόποι για να διορθώσεις τα λάθη από το τεχνητό μαύρισμα

tan

Το τεχνητό μαύρισμα είναι μια πολύ εύκολη και καλή λύση για τις πρώτες μας καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Μπορεί να μην έχουμε χρόνο για παραλία και ηλιοθεραπεία, και για αυτό να επιλέγουμε το τεχνητό μαύρισμα. Τι γίνεται όμως όταν γίνονται λάθη και δεν μπορούμε να διώξουμε το extra τεχνητό μαύρισμα; 

Οι παρακάτω τρόποι θα σε βοηθήσουν…

Απολέπιση 

Η απολέπιση είναι το κλειδί, καθώς το ενεργό συστατικό του μαυρίσματος με σπρέι, το DHA, διαπερνά μόνο το ανώτερο στρώμα του δέρματός σου. Έτσι, λοιπόν, η χειροκίνητη απολέπιση με γάντι για scrub ή απολέπιση σώματος θα είναι αποτελεσματική στο πρώτο βήμα της αφαίρεσης του extra χρώματος. Αρχικά, άπλωσε ένα ενυδατικό λάδι, όπως το jojoba και άφησε το να καθίσει για 5-10 λεπτά, ώστε να ενυδατώσει και να γεμίσει το ανώτερο στρώμα του δέρματος.Στη συνέχεια, κάνε ένα ζεστό ντους ή μπάνιο. Χρησιμοποίησε το scrub σώματος ή το γάντι απολέπισης για να δουλέψεις στο μαύρισμα σου με κυκλικές κινήσεις και σκουπίζοντας το χρώμα.

tan

Απολέπιση x2

Δυστυχώς, δεν μπορείς να καθαρίσεις αποτελεσματικά όλα τα σημεία του δέρματος σου μέσω της χειροκίνητης απολέπισης. Πριν ξεσπάσεις σε κλάματα, δοκίμασε ένα χημικό απολεπιστικό DIY για να διαλύσεις αυτό το συστατικό. Ο χυμός λεμονιού είναι εξαιρετικός στο ξεθώριασμα του χρώματος, οπότε δημιούργησε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και μαγειρικής σόδας. Άπλωσε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο μαύρισμα σου και άφησε το για 5-10 λεπτά. Σκούπισε με μια δροσερή πετσέτα και δες το δέρμα σου χωρίς το extra μαύρισμα. Φρόντισε να ενυδατώσεις μετά το δέρμα σου, καθώς ο χυμός λεμονιού μπορεί να είναι σκληρός και στεγνός.

tan

Πισίνα

Μια έντονη προπόνηση είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις αν προσπαθείς να διατηρήσεις το μαύρισμα με σπρέι. Μπορεί, όμως, επίσης να φανεί χρήσιμο εάν θέλεις να ξεφορτωθείς λίγο από το μαυριστικό προϊόν. Κάνε μια πεζοπορία στη ζέστη, μια προπόνηση TRX ή πήγαινε στη σάουνα για να “ξεθωριάσουν” τα πράγματα λίγο πιο γρήγορα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

5 κόλπα για να μην λερώσει το κόκκινο κρασί τα δόντια σας!

HerNews ka

Κεφάλαιο «Περιποίηση Σώματος»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Her News

Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε την πιο δροσερή αλλαγή στα μαλλιά της

HerNewskl