HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δούλευα σε σκυλάδικο χοντρό που μύριζε κατρουλίλα παρακμή και ντεκαντάνς»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 14/9 στην εκπομπή “Στούντιο 4”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εμπειρίες του όταν δούλευε σε νυχτερινά κέντρα πριν από κάποια χρόνια.

«Πίστευα ότι κάποια μέρα θα γίνει η… έκρηξη. Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, είχα φάει την φλασιά ότι είμαι καλός στη δουλειά μου, είμαι καλός ηθοποιός και θα ‘ρθει μια μέρα που θα ευδοκιμήσει αυτό το πράγμα. Παρόλο που αυτό το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Από τα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών ήμουν με τον φίλο μου, Γιώργο Καμπουρίδη και το μαγαζί άνοιγε στις 3 το πρωί. Πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, λίγο πριν το «Σόι σου» στον Alpha. Σκυλάδικο χοντρό».

«Το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μη σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών. Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν» δήλωσε ο ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα»

Her News

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου»

HerNews ka

Σάσα Σταμάτη: H αστεία στιγμή που παρουσιάστρια την μπέρδεψε με την Σάσα Μπάστα

Her News