HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Τοπαλούδη: Διεκόπη για τρίτη φορά – Αρνήθηκαν 4 δικηγόροι να υπερασπιστούν τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης

Εμπόδια συνάντησε σήμερα για ακόμη μία φορά σήμερα η δίκη για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο , το Νοέμβριο του 2018, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι δικηγόροι που διορίζει το δικαστήριο για να αναλάβουν την υπεράσπιση του Αλβανού κατηγορούμενου παραιτούνταν.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου.

Το δικαστήριο οδηγείται σε συνεχείς διασκέψεις προκειμένου να ορίζει δικηγόρους από τη σχετική λίστα του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, προκειμένου, όπως ο νόμος ορίζει, ο Αλβανός κατηγορούμενος να έχει υπεράσπιση. Παρόντες σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, οι οποίοι διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα από εβδομάδα σε εβδομάδα για να βρεθούν στο Εφετείο στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού τους.

Οι δυο γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας διαμένουν μόνιμα στο Διδυμότειχο και από εκεί ξεκινούν κάθε φορά για να βρεθούν στο δικαστήριο, στην Αθήνα.

Τελικά, σήμερα, έπειτα από τέσσερις παραιτήσεις δικηγόρων από την υπεράσπιση του Αλβανού κατηγορούμενου, το δικαστήριο κατάφερε να ορίσει δυο νέους που δέχθηκαν να τον αναλάβουν. Εν τέλει, η δίκη διεκόπη για τις 21 Μαρτίου προκειμένου οι νέοι συνήγοροι να ενημερωθούν επί της δικογραφίας.

Από την πλευρά τους οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ζήτησαν από το δικαστήριο να εξεταστούν στις 28 Μαρτίου και το δικαστήριο να ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου με την εξέταση άλλων μαρτύρων, με το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα.

Πηγή: Parapolitika.gr 

Νεότερα Άρθρα

Έρχεται η κακοκαιρία «Ilina» με ακραία φαινόμενα – Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία

Her News

Αλλαγή ώρας 2023: Έρχεται η θερινή ώρα – Πότε γυρνάμε τα ρολόγια πίσω

Her News

ΕΥΔΑΠ: Πτώση πίεσης νερού λόγω έργων στο Μετρό – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

HerNews ka