HerNews.gr
Διεθνή

Cindy Crawford: Ο πατέρας της πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν «άλλο όνομα για την πορνεία»

Πριν η Cindy Crawford γίνει ένα από τα πιο διάσημα σούπερ μόντελ στον κόσμο, δυσκολευόταν να πείσει τους γονείς της για τη μοναδική της επαγγελματική επιλογή.

Η σταρ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της,  αρχικά δεν κατάλαβε ότι το μόντελινγκ ήταν μια βιώσιμη δουλειά.

«Ο μπαμπάς μου πραγματικά δεν καταλάβαινε ότι το μόντελινγκ ήταν μια πραγματική καριέρα», είπε σε μια προεπισκόπηση για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ «The Super Models», την οποία απέκτησε το People την Πέμπτη.Η Σίντι Κρόφορντ και ο Τζον Κρόφορντ

«Πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν ένα άλλο όνομα για την πορνεία».

Ο μπαμπάς της Cindy και η μητέρα της, τελικά την υποστήριξαν και μάλιστα πήγαν μαζί της στο «πρώτο της ραντεβού στο μόντελινγκ».

Σε άλλο σημείο, η Cindy είπε ότι «δεν σκέφτηκε ποτέ καν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ» προτού κάνει μια βουτιά στη βιομηχανία του φαινομένου.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν πραγματική δουλειά. Δεν ήξερα πώς θα πήγαινα από το DeKalb, Ill., σε ένα περιοδικό».

Η Cindy μοιράστηκε στο παρελθόν την εμπειρία της να ποζάρει για το πρώτο της πορτρέτο σε ηλικία 16 ετών όταν ζούσε ακόμα στο σπίτι με τους γονείς της.

«Όταν ήμουν 16 ετών, ο Roger Legel, ένας τοπικός φωτογράφος στη μικρή μου πόλη DeKalb, Ill., ζήτησε να με φωτογραφίσει για την εφημερίδα του κολεγίου», είπε στο Vanity Fair το 2016.

«Συμφώνησα και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία στην πισίνα του φίλου μου στο γυμνάσιο στην πίσω αυλή».

Η Cindy είπε ότι η φωτογράφιση άλλαξε την οπτική της για τον κλάδο και την έκανε να θέλει να ακολουθήσει καριέρα μπροστά στον φακό.

«Ήμουν ακόμα έφηβη και ονειρευόμουν να γίνω κάτι μεγάλο – πυρηνικός φυσικός ή η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, οι δύο μεγαλύτερες δουλειές που μπορούσα να σκεφτώ», είπε στο ρεπορτάζ εκείνη την εποχή.

«Κάνοντας αυτό το πρώτο γύρισμα άλλαξα τη ζωή μου. Ο φωτογράφος με ενθάρρυνε να πάω στο Σικάγο για να προσπαθήσω να βρω ένα πρακτορείο.

Πήγα στο Σικάγο, κατέληξα να υπέγραψα με την Elite και από εκεί άρχισα να κάνω γυρίσματα καταλόγων καθώς και να συνεργάζομαι με τον Victor Skrebneski — τον πιο σημαντικό φωτογράφο στο Σικάγο», συνέχισε.

«Αυτή η φωτογραφία άνοιξε τα μάτια μου σε έναν εντελώς νέο κόσμο και με ξεκίνησε στο μονοπάτι του μόντελινγκ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αναταραχή στο Παλάτι: Η κίνηση «ματ» του πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

HerNews ka

Έρευνα: Ποιοι άνδρες ζουν περισσότερο από τις γυναίκες;

Her News