HerNews.gr
Διεθνή

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

Η Rebel Wilson ισχυρίζεται στα νέα της απομνημονεύματα, “Rebel Rising”, ότι ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας την κάλεσε κάποτε σε ένα όργιο με ναρκωτικά στη Νότια Καλιφόρνια. 

Αν και η 44χρονη Αυστραλή ηθοποιός δεν κατονομάζει το βασιλικό πρόσωπο, ισχυρίζεται ότι το άτομο είναι άνδρας και πιθανώς «δέκατο πέμπτο ή εικοστό στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο», σύμφωνα με την Daily Mail. 

Η Rebel Wilson ισχυρίζεται ότι έλαβε μια «πρόσκληση της τελευταίας στιγμής» το 2014, υπενθυμίζοντας ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας της είπε ότι χρειάζονταν «περισσότερα κορίτσια» σε ένα φανταχτερό, μεσαιωνικό θέμα που φιλοξενήθηκε στο σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας των ΗΠΑ λίγο έξω από το Λος Άντζελες. 

«Τι τέλεια ευκαιρία να βρεις αγόρι, σκέφτηκα», γράφει στο βιβλίο της.Rebel WilsonΗ Wilson θυμάται ότι φορούσε στην εκδήλωση μια «στολή κοπέλας με κωνικό καπέλο», την οποία χαρακτηρίζει «τρελό» με ακροβάτες που αιωρούνται, άντρες που πηδάνε πάνω σε άλογα και μια πισίνα γεμάτη γυναίκες ντυμένες γοργόνες. 

Στο πάρτι, η συγγραφέας θυμάται ότι είδε τον Βρετανό βασιλικό να περιφέρεται ενώ μοίραζε ναρκωτικά σε δίσκους. 

«Παρακολουθώ τον βρετανικό βασιλικό καλλονό τριγύρω, ενώ σηκώνω συνεχώς το στήθος μου. Είναι το καλύτερο φυσικό μου πλεονέκτημα», λέει, προσθέτοντας ότι το MDMA – το οποίο αρχικά πίστευε ότι ήταν γλυκές λιχουδιές – φέρεται να διαδόθηκε μετά από μια περίτεχνη επίδειξη πυροτεχνημάτων. Rebel WilsonΗ Wilson ισχυρίζεται ότι της είπαν ότι το φάρμακο ήταν «για το όργιο», καθώς μια τέτοια δραστηριότητα συνήθως ξεκινάει κάποια στιγμή το βράδυ στα πάρτι του δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας.

«Τώρα το σχόλιο του ότι χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια άρχισε να έχει πολύ πιο νόημα», γράφει στο βιβλίο της. 

«Δεν μιλούσαν για αναλογία αγοριών-κοριτσιών σαν να ήταν ένα πάρτι στη ντίσκο», προσθέτει η Wilson. «Μιλούσαν για ΟΡΓΙΑ!»

Rebel WilsonΗ Rebel Wilson, η οποία ήταν παρθένα εκείνη την εποχή, λέει ότι βγήκε από τις εγκαταστάσεις προτού φέρεται να διαδραματίστηκε μια σκηνή άγριου σεξ. 

«Περιττό να πω ότι σήκωσα το φόρεμα μου και έτρεξα από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα», γράφει.

Rebel Wilson: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για ανταλλαγή αιχμάλωτων γυναικών – Τι επικαλείται κινεζικό πρακτορείο

HerNews ka

Lana Del Rey: Έκανε τη σερβιτόρα σε κατάστημα στην Αλαμπάμα – Έκπληκτοι οι θαυμαστές

HerNews ka

The Crown Netflix: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν

HerNews ka