HerNews.gr
Διεθνή

Αναταραχή στο Παλάτι: Η κίνηση «ματ» του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι κατέταξε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως την κύρια κατοικία του για πρώτη φορά από τότε που διέκοψε τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια το 2020.

Ο Δούκας του Σάσεξ ενημέρωσε πρόσφατα τα αρχεία στέγασης του, δηλώνοντας ότι η «Νέα χώρα/Πολιτεία συνήθως κάτοικος» του είναι πλέον οι ΗΠΑ, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε η Daily Mail.

Αν και τα έγγραφα – που υποβλήθηκαν από το Companies House για την επιχείρηση οικολογικού ταξιδιού του Χάρι, Travalyst – κατατέθηκαν την Τετάρτη, ο Χάρι ανέφερε συγκεκριμένα την “ημερομηνία αλλαγής” ως 29 Ιουνίου 2023.

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, μετακόμισαν επίσημα από το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 28 Ιουνίου — τρεις μήνες αφότου  ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ τους έδιωξε από το ακίνητο, γνωστό ως Frogmore Cottage.Η Μέγκαν Μαρκλ με τα παιδιά τηςΑν και δεν είναι σαφές εάν η παραίτηση του Χάρι από τη βρετανική κατοικία του θα επηρεάσει οποιονδήποτε από τους τίτλους του, μπορεί να έχει την ευκαιρία να συζητήσει αυτό το θέμα με τον πατέρα του τον επόμενο μήνα κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Παρά τη νομική αλλαγή, ο Χάρι εξήγησε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι εξακολουθούσε να θεωρεί το Ηνωμένο Βασίλειο ως το «σπίτι» του, αλλά ένιωθε «αναγκασμένος» να καταφύγει στις ΗΠΑ λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι κεντρικής σημασίας για την κληρονομιά των παιδιών μου και ένα μέρος που θέλω να νιώθουν σαν στο σπίτι τους όσο και εκεί που ζουν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ», είπε ο δούκας σε γραπτή δήλωση που διαβάστηκε σε δικαστήριο του Λονδίνου εν μέσω προσφοράς για αστυνομική ασφάλεια που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους — η οποία απορρίφθηκε.«Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν είναι δυνατό να διατηρηθούν ασφαλείς όταν βρίσκονται στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου».

Έκτοτε, ο κοκκινομάλλας βασιλιάς έχει εκφράσει ενδιαφέρον να πάρει την αμερικανική του υπηκοότητα.

«Η αμερικανική υπηκοότητα είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή», είπε στο «Good Morning America» τον Φεβρουάριο.

Ο Χάρι και η Μαρκλ ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με τον πρώτο, πιθανότατα θα μείνουν εκεί για λίγο.«Είναι καταπληκτικό», είπε για τη ζωή στη Δυτική Ακτή. «Λατρεύω κάθε μέρα».

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι μια εύκολη διαδικασία για τον πρίγκιπα, ο οποίος ήταν πολύ ανοιχτός σχετικά με την προηγούμενη χρήση ναρκωτικών στα   απομνημονεύματά του, “Spare”.

Στο βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ο Χάρι παραδέχτηκε ότι  «έπινε πολύ», έκανε χρήση κοκαΐνης, κάπνιζε κάνναβη και πειραματίστηκε με ψυχεδελικά.

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν τα κομμωτήρια και τα σαλόνια ομορφιάς

HerNews ka

Τέλος στον περιορισμό της νυχτερινής κυκλοφορίας – Όλα όσα αλλάζουν

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι: Συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka