HerNews.gr
Διεθνή

Τζάρεντ Λέτο: Μιλάει για την περίοδο που έπαιρνε ναρκωτικά – «Το πήρα για μια βόλτα και μετά με πήγε μια βόλτα»

Ο Τζάρεντ Λέτο αποκάλυψε ότι μια «στιγμή διαύγειας» τον οδήγησε να ξεπεράσει την περίοδο ως «επαγγελματίας χρήστης ναρκωτικών».

Εμφανιζόμενος στο «The Zane Lowe Show» αυτή την εβδομάδα, ο frontman των Thirty Seconds to Mars είπε ότι είχε εκτεθεί σε ναρκωτικά σε νεαρή ηλικία που τον έκανε «πάντα να ενδιαφέρεται» για αυτά.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου υπήρχαν ναρκωτικά τριγύρω. Εννοώ, ήξερα ποια είναι η μυρωδιά της μαριχουάνας, από πολύ, πολύ μικρό παιδί», είπε ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ στον οικοδεσπότη Zane Lowe.The Thirty Seconds to Mars frontman told Zane Lowe he was exposed to drugs at a young age which made him "always interested" in them.

«Θυμάμαι ότι περπατούσα δίπλα σε δέντρα, όπως θάμνους ή κάτι σαν μικρό παιδί, πολύ μικρό παιδί, ίσως, δεν ξέρω, τέταρτη δημοτικού ή κάτι τέτοιο. Και λέγοντας στα άλλα παιδιά, “Ω, κάποιος καπνίζει μαριχουάνα εκεί”. Λένε, «Τι εννοείς; Τι είναι η μαριχουάνα;». Δεν ήξεραν ποιο ήταν αυτό το συγκεκριμένο “μπαχαρικό”. Αλλά για εμάς ήταν αρκετά φυσιολογικό».

Ο Τζάρεντ Λέτο παραδέχτηκε ότι η περιέργειά του για τα ναρκωτικά τον έκανε να ενδώσει και να τα πουλήσει ο ίδιος.Ο ρόκερ είπε ότι «μια επιφοίτηση» στο απόγειο της χρήσης ναρκωτικών τον έκανε να επαναξιολογήσει τον τρόπο ζωής του.

«Πάντα με ενδιέφερε αυτό», μοιράστηκε. «Πάντα με ενδιέφεραν τα ναρκωτικά. Πάντα με ενδιέφερε μια εμπειρία. Με ενδιέφερε να ρισκάρω, ναι».

«Πιστεύω ότι αυτό είναι μάλλον κοινό για ανθρώπους που τους αρέσει να πειραματίζονται ή να εξερευνούν», πρόσθεσε.

 «Ο εθισμός είναι ένα εντελώς άλλο μέρος του, φυσικά. Το να παίρνεις ναρκωτικά είναι ένα πράγμα, αλλά αρχίζει να σε παίρνει;», πρόσθεσε ο Τζάρεντ Λέτο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φουντώνουν οι φήμες για ερωτική σχέση του Καρόλου με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα 90s – Γιατί την κάλεσε στην στέψη του

Her News

Rihanna: Βγήκε για δείπνο με τον γιό της RZA και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Πρίγκιπας Τζορτζ: Γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του με συμβολικό γαλανόλευκο σύνολο

HerNews ka