HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ρώτησα τον γιατρό μου εάν μπορώ να κάνω wind surfing ενώ είμαι έγκυος»

Η σημερινή καλεσμένη της Ελένης είναι η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Ελένη υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής της την ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά και μίλησαν για όλα.

Φέτος η ηθοποιός θα συμμετέχει σε τρεις τηλεοπτικές σειρές. Η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της στα social media.

«Γελάω στο οικείο περιβάλλον μου αλλά όταν γελάω, γελάω δυνατά. Χρησιμοποιώ τα social media για κοινωνικές δράσεις και για την δουλειά μου αλλά επειδή αυτό ΄ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το πίστευα στην αρχή και σκέφτηκα να το επικοινωνήσω για να προετοιμαστώ και εγώ».

Όπως είπε, έχει σκοπό να φέρει την μαμά της στην Αθήνα και δεν θα δουλέψει για κάποιο διάστημα.

«Ακούω πως θα πελαγώσω αλλά δεν με νοιάζει, εγώ σκέφτομαι πως θα μεγαλώσει και θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε. Σκέφτομαι πώς θα είναι μεγαλώνοντας, εάν θα τρώει τα νύχια του ή εάν θα ξυρίσει το κεφάλι στην εφηβεία όπως και εγώ. Εγώ πήγα και ρώτησα τον γιατρό εάν μπορώ να κάνω wind surfing ενώ είμαι έγκυος».

Η Γιούλικα Σκαφιδά για την εγκυμοσύνη της

Η Γιούλικα Σκαφιδά είπε πως η απόφαση της εγκυμοσύνης ήταν μία απόφαση που προέκυψε πολύ συνειδητά.

«Μπορεί να επηρεάστηκα και από την ανιψιά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια μου και τώρα έρχεται ένα αγόρι. Το δικό μου. Εάν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια (σ.σ για να κάνει παιδί) θα έλεγα ‘’εε όχι’’ αλλά ήθελα τη συντροφικότητα. Οι γονείς μου είναι 40 χρόνια μαζί. Με τη μεγάλη μου αδελφή έχω 12 χρόνια διαφορά και την είχαμε ως πρότυπο, ότι αυτή τα έκανε όλα σωστά».

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τις σπουδές της, λέγοντας πως στην αρχή οι γονείς της είχαν αγχωθεί.

«Εγώ ήθελα να περάσω στο Πολυτεχνείο αλλά δεν μπήκα. Οι γονείς μου νόμιζαν πως θα πήγαινα στο Λονδίνο με την αδελφή μου και εγώ τους ανακοίνωσα πως θα πάω στην Αθήνα. Η θεία μου ήταν η πρώτη που της είπα πως θέλω να πάω στη Δραματική Σχολή. Όταν πήγα ταυτόχρονα σπούδαζα ταυτόχρονα και σε ΤΕΙ Ναυπηγικής. Τελικά δεν το τελείωσα ποτέ γιατί ξεκίνησα να δουλεύω».

Η ηθοποιός είπε πως φέτος κλείνει 20 χρόνια στη δουλειά.

«Δεν είσαι πάντα δημιουργικός. Μία πολύ σημαντική στιγμή μου ήταν η ‘’Πάπισσα Ιωάννα’’. Ήμουν στο καμαρίνι και είπα ‘’Τι ωραία, ανυπομονώ να βγω’’. Πολλές φορές απογοητεύεσαι σε αυτή τη δουλειά. Αλλά είναι τόση η αγάπη για αυτό που κάνω, που περνάει».

Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλά για τη σειρά του MEGA  «Milky Way»

Στη σειρά του MEGA, «Milky Way» υποδύεται μία μητέρα που παντρεύτηκε αμέσως μετά το σχολείο και δεν έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα.

«Η σειρά είναι 8 επεισόδια. Η ιστορία είναι σε μία πόλη στην επαρχία και μία 17χρονη μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον φίλο της. Η κοινωνία θα αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός με τον δικό του τρόπο».

Σε ερώτηση στο τι θα έλεγε εάν η 18χρονη ανιψιά της έμενε έγκυος είπε πως αυτό που θα έλεγε σε ένα παιδί 18 χρονών είναι πως ίσως να μην έτοιμη αλλά αν το αποφασίσει θα είναι δίπλα της και θα την στηρίξει.

«Αυτό πιστεύω πως πρέπει να κάνουν όλοι οι γονείς σε κάθε απόφαση των παιδιών τους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Βαλαβανίδης: “Συγχωρώ Φιλιππίδη και Κιμούλη. Έκαναν ανοησίες της στιγμής”

Her News

Κατερίνα Καινούριου: Χαμός στον αέρα με τον δικηγόρο Α. Θεοδωρόπουλο- «Είστε γελοίος, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή»

HerNews ka

Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους»

Her News