HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μελίνα Μακρή και αναφέρθηκε στην απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα, λίγες μόνο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στην εκδήλωση, όπου τραγουδά με την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε, ακόμα δεν έχει συνέλθει κανείς μας. Η ζωή όμως, συνεχίζεται. Δεν το συζητώ για τις πρώτες ημέρες, ήταν και τριήμερο πένθος, όποιος πήγαινε κόντρα σε αυτό, ήταν λάθος! Είναι ασέβεια, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και να μην τραγουδάμε», είπε αρχικά για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν κανονικά.

Αναφορικά με την Πάολα, η οποία δήλωσε πως θα δώσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, η Μελίνα Μακρή σχολίασε: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους».

«Δεν νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς. Διαφωνώ με αυτό που έγινε. Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή μας να τιμήσουμε τα θύματα», συμπλήρωσε.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου για #MeToo: “Aν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο”

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: “Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας”

HerNewskl

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί – «Είναι καλά τώρα»

HerNews ka