HerNews.gr
Social News

Rihanna: Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιό της και είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Η Rihanna είναι το «μοναδικό κορίτσι» στην τετραμελή οικογένειά της.

Η εννέα φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, A$AP Rocky, που έχουν σχέση από το 2020 , είναι περήφανοι γονείς δύο γιων: RZA και Riot.

Rihanna and A$AP Rocky Introduce Their Son Riot Rose to the World | BellaNaija

Αφού η Rihanna έγινε μαμά, η οπτική της για τη ζωή άλλαξε.

«Ζω για τον γιο μου. Όλα έχουν σημασία τώρα. Αρχίζεις πραγματικά να λαμβάνεις υπόψη σου πολλά», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Φεβρουάριο του 2023 στο podcast «Process with Nate Burleson».

Τώρα, η Rihanna είναι πλέον μαμά δύο παιδιών, αφού καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της το καλοκαίρι του 2023.Η Rihanna κρατά ψηλά τον γιο της Riot.

Η τραγουδίστρια και δημιουργός της Fenty Beauty συγκλόνισε τον κόσμο όταν αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της επικής της παράστασης στο ημίχρονο Super Bowl LVII τον Φεβρουάριο του 2023.

Φορώντας μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα και παλτό , ξεκίνησε την παράσταση κρατώντας την κοιλιά της που μεγάλωνε.Riot Rose Mayers.

Έξι μήνες αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας και ο A$AP έγιναν γονείς δύο παιδιών, αφού καλωσόρισε το δεύτερο μωρό τους τον Αύγουστο του 2023.

Η Rihanna έδειξε για πρώτη φορά τον νεογέννητο δεύτερο γιο της Riot Rose σε μια αξιολάτρευτη οικογενειακή φωτογράφιση την Τρίτη.

Rihanna, A$AP Rocky Pose with Sons in First Photos as Family of FourΗ 35χρονη τραγουδίστρια, που καλωσόρισε το αγοράκι της με τον αγαπημένο A$AP Rocky την 1η Αυγούστου, έδειχνε λαμπερή καθώς αγκάλιαζε τον Riot σε μια γλυκιά φωτογράφιση με τον πρωτότοκο γιό της RZA, 16 μηνών.

Ο Little Riot φορούσε μια ροζ ολόσωμη φόρμα και μποτάκια καθώς η Rihanna και ο A$AP τον κρατούσαν αγκαλιά, ενώ ο RZA ήταν στους ώμους του πατέρα του.

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια νιώθει πλέον ότι η οικογένειά της  είναι «πλήρης». Σύμφωνα με το People , φαίνεται ότι η επιχειρηματίας και ο ράπερ δεν έχουν σχέδια για άλλα παιδιά.

Rihanna and A$AP Rocky Share First Photos of Baby Son Riot Rose

Μια πηγή είπε στο δημοσίευμα: «Η Rihanna νιώθει ότι η οικογένειά της είναι πλέον πλήρης » και πρόσθεσε επίσης: «είναι κάτι που πάντα ήθελε».

See All the Photos of Rihanna and A$AP Rocky's New Baby, Riot Rose

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες: Ερωτευμένη με τον Χρήστο Σαντιγκάι

Her News

Αναστασία Παντούση: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον Ιωάννη Παπαζήση με ένα Instagram story

HerNews ka

Τριαντάφυλλος – Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση μεταξύ τους- «Κατερίνα σοβαρέψου λίγο ρε κορίτσι μου»

HerNews ka