HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησε την τάση του pumpkin spice μακιγιάζ!

Η απόχρωση του pumpkin spice είναι πραγματικά μία υπέροχη επιλογή για το φθινόπωρο. Αυτή η πικάντικη, ζεστή απόχρωση προσθέτει έναν αέρα φρεσκάδας και ζεστασιάς στο μακιγιάζ μας, ακριβώς όπως τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά αρώματα και γεύσεις.

Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησε την τάση του pumpkin spice μακιγιάζ!

Ο τρόπος που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου να ενσωματώσει το pumpkin spice στα χείλη της είναι μία εξαιρετική επιλογή. Τα ζεστά και πλούσια χείλη με αυτήν την απόχρωση μπορούν να δώσουν έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα στο μακιγιάζ. Είναι μια ευκολοφόρετη τάση που κολακεύει πολλούς τόνους δέρματος.

Κατερίνα Καινούργιου

Για να εφαρμόσετε αυτήν την απόχρωση στα χείλη σας, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  1. Εξομαλύνετε τα χείλη: Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε κραγιόν, είναι σημαντικό να έχετε λεία, ενυδατωμένα χείλη. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό lip balm και αφαιρέστε τυχόν περιττά κομμάτια του με ένα χαρτομάντιλο.
  2. Επιλέξτε την απόχρωση: Επιλέξτε ένα κραγιόν ή lip liner σε απόχρωση pumpkin spice. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ματ χρώμα για έντονη εμφάνιση ή ένα γυαλιστερό για λίγο πιο διακριτικό αποτέλεσμα.
  3. Εφαρμόστε το κραγιόν: Ακολουθήστε τη φυσική γραμμή των χειλιών σας με το lip liner και στη συνέχεια, γεμίστε με το κραγιόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα lip brush για πιο ακριβή εφαρμογή.
  4. Υπογραμμίστε τα χείλη: Για ένα επιπλέον wow effect, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα highlighter ή λίγη λευκή σκιά στο κέντρο των χειλιών σας για να τα υπογραμμίσετε.

Αυτό το μακιγιάζ στα χείλη μπορεί να ανανεώσει την εμφάνισή σας για το φθινόπωρο και να δώσει ένα αίσθημα ζεστασιάς και άνεσης. Αφήστε το pumpkin spice να είναι η απόχρωση της εποχής και αναδείξτε το στυλ σας με αυτήν την τάση στο μακιγιάζ!

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τα Zara στην εκπομπή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Mας αποκάλυψε το μυστικό για την εφαρμογή του ρουζ

HerNewskl

Οξέα και καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Λούσιμο: O κανόνας των 5 δευτερολέπτων για να ανακτήσουν τα μαλλιά τη λάμψη τους

HerNewskl