HerNews.gr
Social News

Τριαντάφυλλος – Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση μεταξύ τους- «Κατερίνα σοβαρέψου λίγο ρε κορίτσι μου»

Ένταση έχει προκληθεί μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Κατερίνας Καινούργιου για το super της εκπομπής της αναφορικά με την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το J2US.

Αυτό που έγραφε το super της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν» κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Ναι ρε π@@ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα»

Έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου απαντώντας του : «Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάνουμε και μη μιλάς άσχημα εδώ πχ παπ…..».

Στην συνέχεια ο Τριαντάφυλλος απάντησε ξανά στην παρουσιάστρια με ένα βίντεο στο οποίο της έλεγε:

«Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω…  η ζούγκλα  (Survivor) που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με τον γιό της

HerNews ka

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ζευγάρι με πασίγνωστο τερματοφύλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

HerNews ka

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Tο φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

Her News