HerNews.gr
Διεθνή

Angus Cloud: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του πρωταγωνιστή του «Euphoria»

Ο 25χρονος Angus Cloud πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση φαιντανύλης, κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και άλλων, επιβεβαίωσε η Page Six.

Ο αείμνηστος σταρ του «Euphoria» υπέστη οξεία δηλητηρίαση από τον συνδυασμό φαρμάκων που περιελάμβαναν επίσης βενζοδιαζεπίνη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Alameda.

Η είδηση ​​του σοκαριστικού θανάτου του Cloud ήρθε τον Ιούλιο όταν η οικογένειά του δημοσίευσε μια δήλωση ανακοινώνοντας τον απροσδόκητο θάνατό του.

Angus Cloud

«Με τη πιο βαριά καρδιά πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα», έγραφε η δήλωση που δόθηκε αρχικά στο TMZ. «Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδερφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με πάρα πολλούς τρόπους».

«Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια», συνέχισαν. «Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει ξαναβρεθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους στη σιωπή».

Η οικογένεια προέτρεψε τους θαυμαστές και τους φίλους να θυμούνται τον Cloud για το «χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους».

Angus Cloud

Ο ηθοποιός – που έπαιξε τον Fezco “Fez” στο “Euphoria” – θρηνούσε τον πατέρα του, ο οποίος είχε μόλις πεθάνει λίγες εβδομάδες πριν. Αφού τον έθαψε στην Ιρλανδία, ο Cloud επέστρεψε στην Καλιφόρνια και έμενε με την οικογένειά του για να αντιμετωπίσει τη θλίψη του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cher: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 80 ετών νωρίτερα από όσο θα ήθελα»

HerNews ka

Rihanna: Η ανακoίνωση για την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Superbowl 2023

HerNewskl

Britney Spears: Η πρώτη συνάντηση μετά από χρόνια με τη μητέρα της

HerNews ka