HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Full in love με τον Timothée Chalamet – Τον έχει φόντο στο κινητό της

Kylie Jenner

Το νέο ειδύλλιο της Kylie Jenner και του Timothée Chalamet έχει δέσει κυριολεκτικά.

Η Kylie Jenner αποκάλυψε κατά λάθος το φόντο του τηλεφώνου της ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία στο Μιλάνο την Πέμπτη, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από την οθόνη κλειδώματος της, στην οποία εμφανίζεται ο ηθοποιός του “Dune” να τη φιλά στο μάγουλο.

Η γλυκιά selfie, η οποία ήταν ορατή στο τηλέφωνο της Jenner, έδειξε τον υποψήφιο για Όσκαρ να φιλά στο μάγουλο στη σταρ του reality, ενώ εκείνη χαμογελούσε στην κάμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE MÉXICO (@elle_mexico)

Δεν είναι σαφές εάν η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kylie Cosmetics γνώριζε ότι το τηλέφωνό της ήταν ενεργοποιημένο όταν τραβήχτηκε η  φωτογραφία στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας της Prada στο Μιλάνο.

Η Jenner φορούσε με ένα μαύρο ζιβάγκο φόρεμα από τον ιταλικό οίκο μόδας, το οποίο συνδύασε με μια ασημί φούστα με αλυσίδα.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Η έξοδος έρχεται μερικές εβδομάδες αφότου ο 27χρονος ηθοποιός του “Call Me By Your Name” και η Kylie Jenner δημοσιοποίησαν την προηγουμένως εξαιρετικά ιδιωτική σχέση τους, με αρκετά τρυφερά ενσταντανέ στο US Open.

Συνδέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά τον Απρίλιο, όταν μια πηγή  είπε στο «Entertainment Tonight»  ότι η Jenner «απολάμβανε το παρέα με τον Timothée και έβλεπε πού πάει».

«Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες σχέσεις της», σημείωσε η πηγή προσθέτοντας, «Είναι νέο και συναρπαστικό για την Kylie και διασκεδάζει πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυν VS Πρώην: Hailey Bieber & Selena Gomez… Αγκαλιά! Όλο το παρασκήνιο

HerNews ka

Kanye West: Θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ζητά συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια

HerNews ka

Ραφαέλα Καρά: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια!

Her News b