HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: Αποκαλυπτική για τον χωρισμό της με τον Πικέ – «Πίστευα στο μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

Η Σακίρα πίστευε ότι ο πρώην της Ζεράρ Πικέ ήταν ευτυχισμένος πριν από τη φημολογούμενη απιστία του.

Η τραγουδίστρια – η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2022 – μίλησε ειλικρινά για τον χαμό της 11χρονης σχέσης τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Billboard που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.Shakira και Gerard Piqué

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο “μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει”. Πίστεψα αυτό το όνειρο και είχα αυτό το όνειρο για τον εαυτό μου, για τα παιδιά μου», είπε στο ρεπορτάζ.

Αυτή και ο Πικέ μοιράζονται δύο γιους, τον Μίλαν, 10 ετών και τον Σάσα, 8 ετών.

Η Σακίρα πρόσθεσε ότι ήλπιζε να έχει μια αιώνια αγάπη παρόμοια με τους γονείς της, που είναι μαζί 50 χρόνια.

«Αγαπούν ο ένας τον άλλον όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη», εξήγησε η Σακίρα. «Γνωρίζω λοιπόν ότι είναι δυνατό».

«Και ήταν πάντα το παράδειγμά μου», πρόσθεσε. «Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη».

Αναλογιζόμενη τον πρώην έρωτά της με τον Πικέ, η 46χρονη τραγουδίστρια, παραδέχτηκε ότι έπρεπε να βάλει τη μουσική της σταδιοδρομία στο τέλος, ενώ ζούσε με τον πρώην επαγγελματία αθλητή στην Ισπανία.

«Το θέμα είναι ότι είχα αφοσιωθεί σε εκείνον. Στην οικογένεια, σε αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη», είπε.

«Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ο ρυθμός», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Αλλά από τότε που επέστρεψε στο Μαϊάμι τον Μάιο, η τραγουδίστρια  βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα μουσική και σχεδιάζει να κάνει περιοδεία το 2024.

Όσο για τα δύο παιδιά της, η νικήτρια Grammy αποκάλυψε ότι ευδοκιμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την πρόσφατη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ.

«Η κατάσταση των μέσων ενημέρωσης ήταν δύσκολη για αυτούς [στη Βαρκελώνη]. Είχαμε παπαράτσι έξω από το σπίτι μας κάθε μέρα», εξήγησε.

«Εδώ, είναι κανονικά παιδιά που απολαμβάνουν την κανονικότητα, κάτι που πρέπει να είναι το σχολείο: ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους».

Η Σακίρα και ο Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση που κυκλοφόρησαν πέρυσι. 

Η Κολομβιανή ποπ σταρ φέρεται να ανακάλυψε ότι ο πρώην της είχε σχέση όταν συνειδητοποίησε ότι η μαρμελάδα της εξαφανιζόταν από το σπίτι τους.

Clara Chia Marti και Gerard Piqué

Η πρόσφατα single Σακίρα έχει πυροδοτήσει από τότε φήμες για ραντεβού με άλλους διάσημους αθλητές εν μέσω της νέας σχέσης του Πικέ με το 24χρονο μοντέλο.

Τον Ιούλιο, εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα «χαμηλών τόνων» δείπνο με τον παίκτη των Miami Heat, Jimmy Butler, στο Λονδίνο.

Είχε συνδεθεί επίσης  στο παρελθόν με τον οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton, αφού εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί στο Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η First Citizens εξαγόρασε την χρεοκοπημένη Silicon Valley Bank

Her News

Meghan Markle: Όσα ανέφερε στο podcast της για το Sex and the City!

HerNewskl

Madonna: Μιλά για την «παραλίγο θανατηφόρα» περιπέτεια της υγείας της

HerNews ka