HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Οι 3 καλύτεροι ρόλοι του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και φυσικά ο αγαπημένος Βασιλιάς του Χόλιγουντ, είναι πάντα διαχρονικός. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, υπήρξαν αξιοσημείωτα highlishts (βραβεύτηκε με Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου στο «Syriana» και για την παραγωγή της καλύτερης ταινίας «Argo»).

Αλλά για όσο μεγάλο αστέρι κι αν είναι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ποτέ δεν απέφυγε να πάρει ρίσκα. Είναι πάντα απόλυτα αφοσιωμένος στην πλοκή της κάθε ταινίας και στην ομάδα με την οποία συνεργάζεται. Εδώ έχουμε μια λίστα που περιλαμβάνει μια εκτίμηση των καλύτερων ερμηνειών του. Των ερμηνειών που  που μας εξέπληξαν, μας εντυπωσίασαν και επιβεβαίωσαν γιατί παραμένει ένας από τους καλύτερους αστέρες  και ηθοποιούς, που εργάζονται σήμερα.

Descendants (2015)

Στο απόγειο των δυνάμεών του, απέδειξε την επιδεξιότητά του ως ηθοποιός καταφέρνοντας να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ενσαρκώνει τόσο τέλεια τον ρόλο του Ματ Κινγκ στο δράμα του Αλεξάντερ Πέιν που δεν δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι η γυναίκα του θα τον απατούσε με τον Μάθιου Λίλαρντ. 

Three Kings (1999)

Κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά το «Out of Sight», ο Κλούνεϊ έδειξε πραγματικά την ικανότητα και την ευελιξία του ως κορυφαίος ηθοποιός με αυτήν την απίθανη, σκοτεινά σατιρική και εντελώς πρωτότυπη ταινία. Το Μάρτιο του 1991 στον Περσικό Κόλπο, την επαύριο της ανακωχής του πολέμου, τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες μπαίνουν στις πρώην εχθρικές γραμμές για να ιδιοποιηθούν το χρυσάφι που έκλεψε ο Σαντάμ από το Κουβέιτ. Ο Κλούνεϊ παίζει το ηθικό δίλημμα τόσο άψογα, που οι ενέργειές του – και η ταινία – είναι αδύνατο να προβλεφθούν.

Out of Sight (1998)

Αυτή η ταινία ήταν η πρώτη του συνεργασία με τον Steven Soderbergh που θα ξεκινούσε μια εντυπωσιακή συνεργασία και να δείξει πραγματικά στον κόσμο τι θα μπορούσε να κάνει ο Clooney ως ηθοποιός. Διασκευασμένο από το μυθιστόρημα του Elmore Leonard, ο Clooney υποδύεται τον ληστή τραπεζών Jack Foley και μοιράζεται έντονη χημεία με την Αμερικανίδα Marshall Karen Sisco της Jennifer Lopez και οι δυο τους παίζουν ένα παιχνίδι γάτας με ποντίκι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jeffrey Dahmer: Στην κορυφή του Netflix, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης

Her News

«Τhe Christmas Factory»: Άνοιξε τις πόρτες του το πάρκο των Χριστουγέννων

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Απένειμε βραβείο στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις με τον Φοίβο Δεληβοριά

HerNews ka