HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Τhe Christmas Factory»: Άνοιξε τις πόρτες του το πάρκο των Χριστουγέννων

«Τhe Christmas Factory» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πόρτες του! Μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Ήδη οι χριστουγεννιάτικες μηχανές έχουν ανάψει, τα ξωτικά είναι σε μεγάλη φούρια, φροντίζοντας και για την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ τα μπισκότα ψήνονται και μοσχοβολάει όλη η Τεχνόπολη…

Το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη – αλλά φέτος ιδιαίτερα εμπλουτισμένη- μεγάλη φαντασμαγορική γιορτή του!

Φέτος όλοι κοιτάμε ψηλά και παρακολουθούμε μαγνητισμένοι τον Άι Βασίλη να προσγειώνεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να σημάνει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Η Φετινή Γιορτή (υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Σουλεϊμάν και της Αθηνάς Σακαλή) τα έχει όλα! Οικοδέσποινα θα είναι η λαμπερή Φαίη Σκορδά, που θα μας καλωσορίσει, συντροφεύσει μαζί με τον αγαπημένο Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε που θα ανάψει το λαμπερό και πλούσια στολισμένο δέντρο μας! Μουσική θα παίξουν – με τη βοήθεια των πολύτιμων ξωτικών- η ομάδα κρουστών Quilombo!

Το The Christmas Factory είναι συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή, το παιχνίδι, τα γέλια, τις γαργαλιστικές μυρωδιές.

Είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα! Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, υπό την καθοδήγηση του Άη Βασίλη και της κυρά- Βασίλαινας!

Το πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης άνοιξε τις πόρτες του στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για ενάτη χρόνια.

Το πάρκο των Χριστουγέννων περιμένει να καλωσορίσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων!

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 16.00 – 22.00 , Σάββατο Κυριακή 10.00 – 22.00

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Η επιστροφή του Aidan

Her News

«Ο κόσμος της θάλασσας»: Ανακαλύπτοντας κρυφές πτυχές του υποβρυχίου κόσμου

Her News

Zendaya: Η νέα της ταινία «ανάβει» τη θερμοκρασία – Παιχνιδιάρικη & γεμάτη σεξουαλική ένταση

HerNews ka